Aegean Airlines pikendab lende 3. oktoobrini

16.03.2015
estravel

Lennud Ateenasse algavad 20. juunil 2015. Nõudlus Tallinn-Ateena lendude vastu on olnud oodatust suurem ning Aegean Airlines pikendab Tallinna liini lennuperioodi 3. oktoobrini 2015.

Aegean Airlines pakub mugavat otseühendust Kreeka pealinna Ateenaga. Ühtlasi võimaldab avatav lennuliin mugavalt Ateenas ümberistuda ja jätkata reisi 30-sse Kreeka sihtkohta, ja samutiLõuna-Itaaliasse või Küprosele. Tallinnast Ateenasse hakkab Aegean Airlines lendama 168-kohalise Airbus 320-ga. Lennud Ateenast väljuvad reedeti enne südaööd ning Tallinnast laupäeva varahommikuti. Lend kestab 3 tundi ja 45 minutit ning sisaldab pardatoitlustust.

Vaata Aegean Airlines’i lennupakkumist siit.

Aegean Airlines on Kreeka suurim lennufirma, mis alustas 1999. aastal kahe lennukiga, lennates kolmel liinil. Tänaseks on Aegean Airlines lennukipargis 30 Airbusi ning lennatakse rohkem kui 87 rahvusvahelisse sihtkohta Euroopas, Põhja-Aafrikas ja Lähis-Idas ning 33 kodumaisesse sihtkohta.  2013 aastal teenindati 6,8 mln reisijat. Aegean Airlines on nn täisteenindusega lennufirma, mis pakub mugavaid ühendusi ning korralikku pardateenindust, süüa ja juua. Aegean Airlines pälvis aastal 2014 juba viiendat korda järjest maineka Skytraxi parima regionaalse lennufirma auhinna.

Ateena on üks maailma vanimatest linnadest, mille tekkelugu ulatub 3400 aasta taha. Klassikaline Ateena on olnud läbi aegade kunsti, teadmiste ja filosoofia keskuseks ning asjata ei peeta Ateenat lääne tsivilisatsiooni ning demokraatia hälliks. Ateena klassikaline ajajärk on linnas ka tänapäeval nähtav ja tuntav, see peegeldub vastu  lugematutelt iidsetelt monumentidelt ja kunstiteostelt. Ateenas on ajaloohuvilistele palju põnevat uudistamist – Ateena Akropol, Daphni klooster, agoraa ning hulgaliselt erakordseid muuseume.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Allikas: www.tallinn-airport.ee/

Kommentaarid: