Ajakirjanik Silja Luide jagab muljeid Vahemere kruiisilt

25.10.2016
Estravel
Silja Luide

Toiduajakirjanik Silja Luide. Foto: Kaupo Kikkas

Tänasest saame kaasa elada toiduajakirjaniku ja -blogija Silja Luide Vahemere kruiisile Silversea pardal.

Kirgliku gurmaani Silja Luide sulest ja köögist on poelettidele jõudnud mitmeid kokaraamatuid. Samuti viib ta läbi toidukoolitusi ja käib aeg-ajalt kokkamas televisioonis. Lehelugejaile tuleb Silja nimi kindlasti tuttav ette eelkõige Eesti Päevalehe laupäevalehe LP veergudelt.

Retsepte, restoraniarvutusi ja reisielamusi jagab Silja Luide oma blogis „Jagatud rõõm“, mis sai alguse siis, kui ta õppis Pariisis kuulsas Le Cordon Bleu kokakoolis

Silversea luksuslik kümnepäevane Vahemere kruiis algab Ateenast ning kulgeb läbi Kreeka, Türgi, Küprose ja Iisraeli. Muuhulgas külastatakse ka Jerusalemma, Tel Avivi ja Santorini saart.

silversea-marsruut
Silversea kuulub kahtlemata kruiisimaailma absoluutsesse paremikku. Nende kruiise iseloomustavad mugavad ja kaunid laevad, lai marsruudivalik ja eriti tähelepanelik teenindus. Ja muidugi gurmee-elamused! Silversea kruiiside kohta saab pikemalt lugeda SIIT.

seacloud_silja

Järgmised kümme päeva veedab Silja kruiisilaeva Silver Cloud pardal. Foto: Silja Luide

Mida Silja oma reisil näeb ja maitseb, saame näha juba Estraveli Instagrami kontolt – @estravelgram seilab järgmise kümne päeva jooksul mööda Vahemerd. Nii et kui seda juba praegu ei ole, on praegu just kõige õigem aeg hakata meie Instagrami-sõbraks!

Kommentaarid: