Eesti vanimad kliendiprogrammid on juba 20-aastased

28.09.2016

Eesti esimesed eraklientidele suunatud lojaalsusprogrammid loodi ligikaudu 20 aastat tagasi. Estraveli Kuldkaart oli üks esimestest kliendiprogrammidest, mis toimib edukalt tänaseni. Esimesed Kuldkaardid väljastati 1996. aastal ja sel aastal tähistatakse programmi Kuldkaart 20. sünnipäeva.

Kuldkaardi programmil on tänaseks 28 000 liiget, kelle hulgast 2200 sagedasemat reisiostjat kasutab plaatinumtaseme kaarti Platinum Club.

Oma põhiolemuselt on Kuldkaardi programm aastate lõikes samaks jäänud, pakkudes soodustusi Estraveli reisiteenustelt ning ka paljudelt teiste ettevõtete teenustelt, kuid partnerite võrgustik uueneb pidevalt. Kuldkaart kehtib lisaks Estravelile 200 partnerettevõttes, kes pakuvad kaardiomanikele püsivaid soodustusi ning igakuiseid eripakkumisi. Näiteks saavad kõik kaardiomanikud hinnaalandust paljudes restoranides ja kohvikutes, Platinum Clubi liikmed saavad tasuta kasutada Tallinna lennujaamas asuvat ärikliendi lounge’i jpm.

Juubeliaasta puhul saavad Kuldkaardi või Platinum Club kaardi omanikud lisaks püsisoodustustele kingitusi ja tavapärasest oluliselt suuremaid juubelisoodustusi nii Estraveli reisitellimustelt kui ka partnerite juures. Kõige populaarsemaks pakkumiseks on osutunud 20-eurone soodustus, mis kehtib nii püsiklientidele kui ka uutele liitujatele kahe lennupileti ostmisel.

Üha rohkem ettevõtteid pakub oma püsiklientidele mobiilset kliendikaarti – see on mugav ja kasutajasõbralik lahendus, kuna telefoni kantakse pea alati kaasas. Ka Estraveli Kuldkaardi omanikel on võimalus valida, kas soovitakse kasutada mobiilset või plastikkaarti.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim reisibüroo, mis on tegutsenud juba 28 aastat. Estravelil on esindused neljas riigis, üheksas erinevas linnas. Ainsa Eesti reisibüroona pakub Estravel oma klientidele ööpäevaringset reisiabi teenust. Estravel kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile.

Kontakt:

Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee