Estonian Air avas hooajalised lennud Viini ja Nizzasse

15.04.2015
estravel

Aprillikuu alguses täienes Estonian Airi hooajaliste lendude graafik kahe põneva sihtkoha – Viin ja Nizza – võrra.

3. aprillist algasid Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Viini vahel. Lennud toimuvad kolm korda nädalas kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

Viin, mis võõrustab sel aastal Eurovisiooni lauluvõistlust, kumab keiserlikust särast ja annab aimu möödunud aegade euroopalikust õukonnaelust. Viin on maailmakuulus ooperi ja opereti pealinn, kus kõlavad unustamatud Straussi valsid. Elegants ja nostalgia, luksus ja romantika, kunst, keisrite hiilgeaegu meenutavad paleed ja lossid on selle linna lahutamatuks osaks, mida peab oma silmaga nägema.

4. aprillist algasid Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Nizza vahel. Aprillist juuni lõpuni toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti. Ajavahemikus 23. juuni–25. august toimuvad lennud kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. Alates 29. augustist jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini 2015.

Nizza, mis on populaarne turismisihtkoht ka paljude eestimaalaste hulgas, kutsutakse Prantsuse Rivieraks. Nizza on Prantsusmaa üks tähtsamaid kuurorte, kus on palju ajaloolisi vaatamisväärsusi ning kaasaegseid puhkamisvõimalusi. Nizza on oma olemuselt moodne, kuid samas ka iidne linn, kus tegevust jätkub nii kultuurihuvilistele kui ka rannapuhkajatele.

Aprilli lõpus lisandub Estonian Airi lennuvõrgustikku hooajalisi puhkusesihtkohti veelgi:

19. aprillist algavad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Spliti vahel. Aprillist juuni lõpuni toimuvad lennud kord nädalas pühapäeviti. Ajavahemikus 24. juunist – 26. augustini toimuvad lennud kaks korda nädalas kolmapäeviti ja pühapäeviti. Alates 30. augustist jätkuvad lennud kord nädalas pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

21. aprillil algavad Estonian Airi lennud Tallinna ja Milano vahel. Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas teisipäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015.

Alates käesoleva aasta märtsist toimuvad ka hooajalised otselennud Tallinnast Pariisi ja Berliini.

Lennud Pariisi toimuvad kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks 25. oktoobrini 2015. Lennud Berliini toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. oktoobrini 2015.

Lisaks toimuvad Estonian Airi hooajalised lennud Tallinna ja Müncheni vahel. Lennud Münchenisse väljuvad esmaspäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 24. oktoobrini 2015.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: