Estravel sai maineka USA reisiagentuuride konsortsiumi liikmeks

25.05.2017

Estraveli USA tütarettevõte Preferred Travel Services LLC sai Põhja-Ameerika suurima reisibüroode konsortsiumi Travel Leaders Network (TLN) liikmeks. Estraveli klientide jaoks tähendab see ligipääsu reisipakkumistele ja –soodustustele, mis kehtivad vaid USA ja Kanada turul. Tegemist on suure tunnustusega Estraveli tütarfirmale, kuna reeglina võetakse kontsortsiumide liikmeks ainult neid agentuure, kes on tegutsenud vähemalt kaks aastat.

Travel Leaders Network on Põhja-Ameerika suurim reisiagentuure koondav organisatsioon, mille liikmeteks on 7000 USA ja Kanada reisiettevõtet, mille kogukäive on 17 miljardit USA dollarit aastas. Konsortsiumi eesmärgiks on oma liikmetele soodsamate hulgihindade võimaldamine ostumahtude konsolideerimise kaudu ning tehnoloogiliste lahenduste pakkumine soodsamate hindadega. Klientidele toob see kaasa hinnasoodustusi ja lisaväärtusi.

“Estraveli kliendid nii koduturul kui ka USA-s võidavad Travel Leaders Networkiga liitumisest eelkõige seetõttu, et TLN kaudu on meil nüüd ligipääs soodustustele ja pakkumistele, mida Euroopa turul ei pakuta. Näiteks saavad Estraveli Eesti kliendid osta reise USA siseturu soodushindadega, mis on kättesaadavad vaid Ameerika Ühendriikides registreeritud reisiagentuuridele, kes on TLN liikmed. Estraveli era- ja äriklientidele, kes on USAsse reisimisest huvitatud, on see suur lisaväärtus ja reisikulude kokkuhoid,” kommenteeris Estraveli juhatuse liige Anne Samlik.

Estravel asutas USA tütarfirma Phoenixis Arizona osariigis käesoleva aasta märtsis. Preferred Travel Services LLC kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Tütarfirma avamisel Phoenixis ütles Estraveli juhatuse liige Aivo Takis, et Estravelile on ühtaegu austav privileeg ja suur väljakutse olla esimene USA reisiteenuste turule sisenev reisiagentuur Eestis ja terves Balti regioonis: “Tegu on unikaalse ja maailma suurima turuga.  Ehkki oleme USA mastaape arvestades väiketegija, on meil ärieduks kõik eeldused olemas, sealhulgas kontsernisisene sünergia,” selgitas Takis uuele turule mineku erilisust.

Estravel on Eesti suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis tegutseb alates 1988. aastast ning omab otse või tütarfirmade kaudu reisibüroosid viies riigis – lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Austraalias ja USAs. Estraveli kontsernis töötab üle 190 inimese. 2016. aasta konsolideeritud käive oli ligi 75 miljonit eurot. Estravel AS kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile.

 Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 503 0329
Email: airi@estravel.ee