Estravel tähistas Tartu büroo juubelit

31.03.2016

Estravel avas Tartus esimese büroo 1996. aasta märtsis. Täna tähistatakse Tartu büroo 20. sünnipäeva. Juubeli puhul koguneti koos suurklientide ja partneritega Polpo restorani pidulikule lõunasöögile, kus meenutati ühiselt värvikamaid juhtumisi reisidel ning tänati kliente ja partnereid koostöö eest.

Aastate jooksul on Tartus olnud korraga kuni kolm Estraveli esindust, praegu tegutsetakse ühel suurel pinnal Vallikraavi tänaval. Estraveli Tartu esinduses töötab 24 inimest, kellest paljud on ettevõttes töötanud algusest saadik ja tähistavad koos bürooga oma 20. tööjuubelit. Reisikonsultantide pikk kogemus garanteerib professionaalse teeninduse ning parimad nõuanded reisi õnnestumiseks.

“Kahekümne aasta jooksul on turismiturul toimunud üsna palju muudatusi, neist peamiseks on reisiostude kolimine internetti,” kommenteeris Estraveli Lõuna-Eesti piirkonna müügijuht Pille Trumm. “Ka Estraveli Lõuna-Eesti kliendid ostavad suure osa oma reisidest arvutiekraani eest tõusmata.

Kaugete sihtkohtade ja keerukamate marsruutide puhul kasutatakse selleks reisikonsultandi abi, lihtsamaid reisitellimusi vormistatakse iseseisvalt e-poes.”

Ajal, mil reisitõrked on muutunud üha sagedasemaks, on klientide jaoks väga oluline reisimisega seotud turvalisus, seda nii ostukoha valimisel kui ka reisil viibides. Tartu büroos asub Estraveli 24/7 reisiabi kõnekeskus, kus teenindatakse kliente ööpäevaringselt. Reisiabi liinile saavad helistada kõik Estraveli kliendid, sõltumata sellest, millisest büroost või online-kanalist nad oma piletid ostnud on. Reisiabi telefonile helistades saavad reisil tekkinud mured või küsimused kõige operatiivsemalt lahendatud ja vajadusel vormistatakse kiiresti uued piletid koju jõudmiseks.

1999. aastal asutas Estravel Tartus tütarfirma. Tänase nimega Backoffice Services Estonia OÜ (BOSE) kuulub nüüd Finnairile. Ettevõte pakub raamatupidamise, veebimajutuse ja muid tarkvarateenuseid ning on tööandjaks paljudele tartlastele.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim lennu- ja hotelliagentuur ning reisibüroo, millel täitub tänavu 28. tegutsemisaastat. Estravelil on esindused neljas riigis, üheksas erinevas linnas. Kokku töötab Estravelis 178 töötajat.

Estravel kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Ettevõtte müügikäive 2015. aastal oli 76 miljonit eurot. Käibest 57% tuleb lennupiletitest, 20% hotellimajutusest ja 23% muudest reisiteenustest. Estravelile kuulub lennupiletite odavmüügiportaal SKY24.EE, lisaks opereerib Estravel portaali laevapiletid.ee müüki.

Kontakt:

Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee