Estraveli tellimiskeskus sai 10-aastaseks!

14.10.2016
Estravel

Estravel on ainus Eesti reisiagentuur, millel on 24/7 töötav tellimiskeskus – meie reisikonsultandid on klientide jaoks olemas ööpäevaringselt. Tartus tegutsev tellimiskeskus tähistab tänavu oktoobris juubelit – ööpäevaringset reisiabi oleme klientidele pakkunud juba kümne aasta jooksul. Tellimiskeskuse reisikonsultantidelt saavad kliendid abi ja informatsiooni ükskõik millises maailma paigas viibides, kellaajast sõltumata.

Telimiskeskusesse pöördutakse kõige enam piletimuudatustega: vale ajaplaneeringu, ummiku vm tõttu ei jõuta hommikusele lennule või laevale, äriasjus on midagi ootamatut vahele tulnud või reisikaaslane haigestunud. Kõige rohkem kõnesid tuleb tellimiskeskusesse just suuri lennumuudatusi põhjustavate sündmuste puhul – näiteks kui lumetormi või lennufirma streigi tõttu on tühistatud hulgaliselt lende. Paljude reisijate plaanid tuleb sel juhul ümber muuta. Lennujaamas kohapeal võtab see kõvasti aega ning eeldab järjekorras seismist ja võõrkeelset suhtlust. Estraveli reisiabi telefonile 6 266 266 helistades saab muudatused enamasti kiiremini tehtud. Uued piletid broneerida ja muid muudatusi teha saab loomulikult emakeeles.

Ülemaailmseid muutuvaid olusid arvestades võib kiiresti saadav informatsioon olla kulla hinnaga. Ise kodust eemal viibides ja ootamatusse olukorda sattudes võib lasta südamerahuga professionaalsetel reisikonsultantidel enda eest tegutseda.

Vaata ka, kuidas TV3 reporter meie tellimiskeskuses külas käis!

Kommentaarid: