Heli-Mai ja Ain abiellusid Hawaiil

15.11.2010
Anu Vane

Meil on suur rõõm jagada toredate inimeste kogemusi seoses välismaal abiellumisega!  See on lihtsalt imeliselt ilus, kui romantilised unistused saavad teoks, Heli-Mai ja Aini unistuste pulmad toimusid paradiisisaartel Hawaiil.

Hawaii on noorpaaride seas väga populaarne sihtkoht ning abiellumiseks on valida igasuguseid erinevaid pakette.

Heli-Mai valis välja sellise, mis sidaldas pruudikimpu (muuseas, lilled eraldi ostetult on seal kohutavalt kalldi!), limusiinisõidu toimumiskohta, pulmavideo ja fotod.  Video tehti 10 minutit pikkune ja fotod said noored välja valida 10 päeva hiljem Interneti kaudu.

Ka tseremoonia osas saad valida, kas tahetakse laulatust, ilmalikku registreerimist või pikemat versiooni, kus noorppar üksteisele tõotused ette loeb. Tseremoonia läbiviimise kohaks soovitvad oma kogemuste põhjal Waialae Beachi, mis on väga ilus ja kallis rajoon imekauni rannaga.

Kuigi pulmad on romantiline sündmus, käib sellega kaasas ka mitte nii romantilist asjajamist.

Enne tseremoonia toimumist on vaja muretseda abiellumisluba (marriage license). “Marriage licenses can only be issued by the State of Hawaii Health Dept. and are valid for 30 days. No one can do this for you, and our help is not required. You must appear in person at the Health Dept. to apply for your license. When you receive your license, you must bring it to the ceremony or you will not be married!

Litsentsi saamiseks tuli tasuda 60 dollarit ning anda vanne, et kõik andmed on tõesed.  Saadud dokument tuleb kaasa võtta registreerimisele ning peale seda uuesti tagasi minna, et tellida abielutunnistus. Esimene koopa maksab 10 dollarit, iga järgmine 4 dollarit.  Need saadetakse postiga koju 30 -120 päeva möödumisel, üldjuhul läheb aega umbes 1 kuu.

Ametkond väljastab litsentse esmaspäevast reedeni enne kella pool nelja (välja arvatud riiklikel pühadel.  Soovitav on kohale minna suhteliselt vara hommikul, siis ei ole veel järjekorda.  Vastasel juhul peate lihtsalt ootama tunni või rohkem.

Estraveli poolt suurimad õnnitlused noorpaarile!

Kommentaarid: