Hulludel Päevadel lähevad hästi kaubaks spaapaketid ja reisikindlustus

11.10.2016

Kolmapäevast pühapäevani kestvate Stockmanni Hullude Päevade reisipakkumised on klientide hulgas erakordselt populaarseks osutunud. Kampaaniamüük algab alles homme, aga juba praegu on olnud väga suur huvi soodushinnaga spaapakettide ja aastase reisikindlustuse vastu.

Alates homsest on avatud Estraveli müügiesindused Stockmanni kahel korrusel, et kõik huvilised saaksid endale sobivad reisid kiiresti ostetud. Soodsa hinnaga on pakkumises lennupiletid, aastased korduvreisikindlustuse paketid, spaapuhkuse paketid Estonia, Laulasmaa, Hedoni, Jurmala ning Arensburgi spaadesse ning päikesereiside paketid.

Lennupiletite hinnad algavad 110 eurost, spaapaketid kahele 59 eurost, päikesereisid 319 eurost ja nädalase kruiisi hinnad 330 eurost. Kõige populaarsemaks on osutunud Estonia Resort Hotel & Spa ning Laulasmaa Spa paketid ja Salva aastane korduvreisikindlustus.

Esmaskordselt pakub Estravel sel aastal Hullude Päevade raames ka kruiise Dubaisse ja Kariibi mere saartele.  “Kruiisiturism on eestlaste hulgas viimastel aastatel tuntavalt populaarsust kogunud ja sel põhjusel pakume koostöös oma kruiisifirmade partneritega Hullude Päevade kampaania raames ka soodsa hinnaga kruiise,” kommenteeris Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz. “Kui kruiisireis tundub paljude jaoks veel igava või eksklusiivse ja kalli puhkuse veetmise viisina, siis järjest enam kruiisidelt naasnud kliente annab meile üllatavalt positiivset tagasisidet. Laevadel toimuv programm ja mitmete põnevate sihtkohtade külastamine ühe reisi jooksul pakub väga head väärtust. Näiteks Dubai nädalase kruiisi hind ühe inimese kohta algab vaid 330 eurost, millele lisanduvad sadamamaksud ja jootrahad. Veel tooksin välja Celebrity Kariibi mere kruiisid, mis on hinnatud oma kõrgetasemelise teeninduse poolest,” lisas Ilisson-Cruz.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim reisibüroo, mis on tegutsenud juba 28 aastat. Estravel on sajaprotsendiliselt Eesti ettevõte, millel on esindused neljas riigis, üheksas erinevas linnas. Sel nädalal avatakse värskelt renoveeritud esindus Stockmanni kaubamaja 5. korrusel.

Kontakt:

Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee