Lende alustas NAG’i esimene lennuk

20.01.2016
Eliine Rannajõe

Alates 20. jaanuarist 2016 alustas lendamist Nordic Aviationi esimene oma lennuk koos Eesti meeskonna ja eestikeelse pardateenindusega. Tegu on Bombardier CRJ700 tüüpi lennukiga, mis hakkab teenindama peaasjalikult pikemaid lennuliine – Amsterdami, Brüsselit, Kiievit.

Nordic Aviationi juhatuse liikme, Erik Sakkovi sõnul on esimese oma lennuki tulek samm lähemale päris lennufirmaks muutumise teel. „Kui siiani oleme rabelenud, et otselennud Tallinnast jätkuksid, ja seda koostööpartnerite abiga ning läbi raskuste, siis siit edasi saame hakata ka kvaliteedile rõhuma. Oma lennukipargi teke ning oma meeskondade olemasolu pardal loob nüüd selleks võimalused,“ kommenteeris Sakkov.

Tegemist on esimese õhusõidukiga Nordic Aviationi lennukipargis. Edasi loodab ettevõte liikuda oma lennukitele tempos üks lennuk kuus ehk teine, samuti CRJ700 tüüpi lennumasin peaks alustama lendamist juba veebruaris. Suveks loodab Nordic Aviation kasvatada oma lennukipargi kuue lennukini, mis plaanide kohaselt on kõik CRJ-tüüpi õhumasinad.

Lende alustav CRJ700 on renditud dry-lease lepinguga USA liisinguandjalt Regional One. Lennukit opereerib Nordic Aviation Group, mis tegutseb Adria Airways lennuettevõtja sertifikaadi all.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: