Pariis – unistuste täitumise linn!

10.06.2015
estravel

Näha maailmalinna Pariisi, istuda tänavakohvikus ja juua kakaod, jalutada kuulsal avenüül ja külastada Eiffeli torni. See oli noore neiu, raskest haigusest taastuva 16-aastase Heleriini südamesoov. Unistuse täitumisele pani õla alla heategevusorganisatsioon Minu Unistuste Päev koos mitmete partneritega, kelle seas oli ka Estravel. Jagame ka teiega kokkuvõtet täitunud unistusest.

Heleriini unistuste päev

Heleriini unistuste päev

24. mai hommikul kohtusid vabatahtlikud Heleriini ning tema vanematega Tallinna Lennujaamas. Juba reisi algus oli unistuste päeva vääriline: lennujaama jõudes suunduti otse VIP-tsooni, kus Heleriini ootas suurepärane teenindus, rahulik miljöö, massaažitoolid, kakao, multifilmid ja head emotsioonid.

Järgmise üllatusena astus lennuki salongi kapten ja palus Heleriinil tulla kokpiti õhkutõusu ja hiljem ka maandumist vaatama! Kõigile reisijatele kõlas järgmine teade: “Lugupeetud reisijad, meiega koos reisib vahva tüdruk, kelle unistuseks on külastada Pariisi. Täna on tema unistuste päeva esimene päev!”.

Neli päeva Pariisis möödusid tegusalt. Pere jõudis tutvuda erinevate vaatamisväärsustega, jäädvustada imelisi vaateid ning puhata hubastes kohvikutes. Reisiseltskonda jäävad saatma muljed, pildid, hetked, mälestused, lõhnad, maitsed ja inimesed – naeratavad, sõbralikud ja ülevoolavalt hea energiaga. Pariis võitis kõigi südamed!

Heleriini unistuste reisi ja elamuste kohta saad pikemalt lugeda siin.
unistuste päev

Kommentaarid: