Estravel tõi esmakordselt Eestis turule parima hotellihinna garantii

11.04.2016

Eesti suurim hotelliagentuur Estravel tõi esimesena Eestis turule tasuta „Parima hotellihinna garantii“ (PHG), mis hakkas kehtima täna hommikul. See tähendab, et kliendil on 24 h jooksul peale hotellibroneeringu väljaostmist õigus nõuda hinna korrigeerimist. Selleks tuleb leida internetist sama hotellituba veel odavamalt ja Estravel maksab hinnavahe tagasi. PHG kehtib kõikide hotellide puhul, isegi nende puhul, mida tavaliselt peale väljaostmist enam muuta ega tühistada ei saa.

Tegemist on ostujärgse hinnagarantiiga, mida siiani pole andnud ükski Eesti reisibüroo. Erinevatel aegadel on kasutusel olnud erinevaid versioone ostueelsetest hinnagarantiidest, kus reisibüroo ei võta otsest rahalist riski, kuid Estravel on esimene Eestis, kes selle riski nüüd ostujärgse hinnagarantii näol enda peale võtab.

PHG kehtib ainult identse hotellitoa korral, st vaid siis, kui ise leitud hotellitoa hind sisaldab samu teenuseid, kohustuslikke makse ja tühistamistingimusi kui juba ostetud hotellimajutus. Ka hotellitoa kategooria peab olema täpselt sama.

Estravel pakub ja müüb majutust pea pooles miljonis hotellis üle maailma ning annab ostujärgse hinnagarantii kõikidele oma valikus olevatele hotellidele.

“Kõige enam võidavad PHG tootelubaduse turule toomisest meie kliendid, kes võivad nüüd olla kindlad, et broneerivad parima hinnaga hotellitoa või vastasel korral saavad hinnavahe tagasi,” kommenteeris Estraveli tootjasuhete juht Jane Juhanson. “Estravelist hotelli broneerimisel on palju eeliseid välismaiste agentuuride ees, mille kaudu paljud eestlased täna oma hotelle broneerivad. Meie eelised on seotud mugavuse ja turvalisusega, makseviiside paindlikkusega, 24/7 tasuta reisiabiga ja paljude muude aspektidega, mida välismaised hotellivahendajad eestlastele ei paku. Seni levis rahva seas arvamus, et internetist ise hotelli otsides saab odavamalt.
Nüüd loodame selle hirmu ametlikult maha võtta”.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim hotelliagentuur, lennuagentuur ja reisibüroo, mis asutati 1988. aastal ja mis annab tööd 187 inimesele. Estravelil on soodsad hulgimüügilepingud kõikide suurimate rahvusvaheliste hotelligruppidega. Estravel opereerib ka mitmeid online-portaale internetis, näiteks SKY24.EE, estravel.ee ja laevapiletid.ee. Ettevõte kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile.

Kontakt:

Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee