Restoranimaailma suurüritus SAUCE 2015

05.05.2015
estravel

28. septembril toimub Tallinnas restoranimaailma suurüritus SAUCE 2015 ehk “Vaated restoraniäri edulugudele”. Estraveli klientidel on unikaalne võimalus osaleda Eestis esimest korda toimuval maailmatasemel gastronoomia tippsündmusel.

sauce-2015Gastronoomia on muutumas üha radikaalsemaks ja elitaarsemaks. SAUCE 2015 on uus ingliskeelne üritus, mis pakub inspireerivaid teadmisi restoraniäri parimatelt asjatundjatelt muutmaks seda kättesaadavaks paljudele tegijatele gastronoomia maailmas.

Ürituse teemadena käsitletakse restoranimaailma uusi mõtteid ja ideid. Millised on uued suunad ja võimalused  restoranisäris?

Estraveli klientidele on SAUCE 2015 pileteid 2 ühe hinnaga, s.o 312 eurot.
Pakkumine kehtib maikuu lõpuni.

Üritusel osalemise on juba kinnitanud järgmised oma ala tipptegijad:

MASSIMO BOTTURA – OSTERIA FRANCESCANA
#3 World’s best restaurants 2014

TONI TOIVANEN – NOMA
#1 World’s best restaurants 2014

MAGNUS NILSSON – FÄVIKEN
#The ‘biggest’ rising star in the industry

ERIC NISSEN JOHANSSEN
Mr. French – The bar of the year 2014
Cuckoo’s Nest – The best hotel bar 2014
Le Pain Frances – The best restaurant design 2014

Loe ürituse kohta lisa siit: http://sauce2015.com/

Lisainformatsiooni saamiseks ja piletite tellimiseks helista telefonil 6 266 216 või saada e-kiri aadressile conference@estravel.ee.

Kommentaarid: