Romantika meistriklass: pulmad välismaal

11.05.2015
Svea

Üks elu tähtsamaid päevi on kindlasti see, kui seistakse kõrvuti oma kõige kallimaga ja vannutakse igavest armastus. Üheks ja järjest tihedamini kasutatavaks võimaluseks on pidada pulmapidu koos tseremooniaga hoopis Eestist kaugemal.

Ühtlasi on soovi korral võimalik ka mesinädalad kohe ära pidada. Sellega seonduvalt on hea võtta hetk ja mõelda läbi paar punkti. Toome välja mõned Estraveli soovitused pulmapeo planeerimiseks seitsme maa ja mere taga.

Päris või justkui päris?

Tseremooniaid on võimalik korraldada kahte sorti – ainult sõrmuste vahetamise tseremoonia või tseremoonia koos vannete andmise, seadusliku abielutunnistuse ja kõige muuga. Ausalt öeldes ei jää üks teisele grammigi alla.pulmad

Kõige rohkem paberimajandust kaasneb täismänguga. Siinkohal tuleb meeles pidada, et enamikes sihtkohtades peavad vajalikud paberid jõudma sihtkohta vähemalt 1 kuu enne tseremooniat.

Sõrmuste vahetamise tseremooniat on planeerida kõige lihtsam, sest see ei tähenda ülalmainitud paberitega jändamist. Ka maksumuselt on see soodsam ning nende kahe põhjuse pärast soovitame seda ka ise tihti oma klientidele.

Üks hea võimalus kergema vaevaga pääseda on vormistada paberid enne reisi Eestis ära, ent sõrmuste vahetamise tseremooniat ja järgnevad tähistamist korraldada juba valitud romantilises sihtpunktis.

Varbad liivas või nina lumes?

Kui on ära otsustatud, mis tüüpi tseremooniat korraldada soovitakse, peab välja mõtlema ka sihtkoha. Enamjaolt tuleneb sihtkoha valik tulevase noorpaari eelarvest. Üldjoontes on maksumused Euroopa puhul 2000-2500 euro ringis ja mujal maailmas alates 4000 eurost. Kõik oleneb muidugi sellest, milliseid teenuseid juurde soovitakse ja millises hotellis ööbitakse.paar-lainetes

Suur roll maksumuses on sihtkoha hooajal. Kõrghooajal on ka pulmapeod kordades kallimad, sest kõigi eelduste kohaselt ei ole Eesti noorpaarid ainukesed. Sellest tulenevalt tõusevad ka hotellimajutuse, lennupiletite ja muude teenuste hinnad.

Ämmad-äiad ka kaasa?

Teema_pruutpaarKa seltskonna suurus tuleb varakult ära otsustada. Kui ämmad-äiad alles viimasel minutil kaasa kutsuda, võib ainuüksi pulmapeo õhtusöögi või hotellimajutuse hind kordades kallimaks minna. See võib aga eelarve lootusetult lõhki ajada või siis võib juhtuda, et kallid inimesed peavad sellest erilisest elamusest loobuma.

Estraveli kogemused

Tänaseks oleme nõu ja jõuga aidanud mitmeid noorpaare, kellel sooviks mõnel paradiisirannal või suurlinnas abielluda. Näideteks võib välja tuua Dominikaani, Ameerika Ühendriigid, Sri Lanka, Santorini saare Kreekas ja teisegi Kreeka saare, Rhodose ja otseloomulikult Seišellid või Kariibi mere saared.

Selleks, et otsustamine veidi lihtsam oleks, oleme kokku pannud erinevad paketid pulmade ja mesinädalate pidamiseks. Vaata meie pakkumisi ja võta ühendust reisikonsultandiga, kes aitab kokku panna just Sinu unistuste reisi.

Vaata kõiki pulmareiside- ja mesinädalate pakkumisi.

Romantiline-õhtusöök

 

Kommentaarid: