Suviste lennusihtkohtade arv kasvab

16.03.2015
estravel

Lennundus meie turul on tugevas sõltuvuses erinevatest aastaaegadest. Nii on suvine lennuplaan alati palju tihedam, kui talvine. Sihtkohti on enam ja paljud lennufirmad lisavad suviseks hooajaks lisasagedusi. Nii ka sel suvel.

Estonian Airil on mitmeid juba populaarsust kogunud suviseid sihtkohti nagu Berliin, Nice, Split, München ja Pariis. Koduvedaja alustab sel suvel hooajalisi lende ka Viini ja Milanosse. AirBaltic alustab suvel samuti lendamist nii Viini kui ka Berliini. Ryanair taastab hooajalised Girona, Bremeni, Dublini ja Manchesteri liinid ja Vueling lendab ka sel suvel Barcelonasse. Täitsa uue lennufirmana alustab sel suvel Kreeka lennufirma Aegean Airlines lendudega Ateenasse.

Mitmed lennufirmad lisavad suvehooajal lennuplaani lisalende muutes nii sihtkohta jõudmise, aga ka ümberistumise jätkulendudele veelgi mugavamaks. AirBaltic lendab suvel Pariisi 4 korra asemel nädalas lausa iga päev ning Riiga saab lennata lausa 5 korda päevas. Turkish Airlines jätkab jõulist laienemist ning hakkab Tallinnast Istanbuli lendama senise 4 korra asemel 7 korda nädalas. Lufthansa lisab Frankfurdi liinile kolmanda lennu päevas. LOT hakkab Tallinnast Varssavisse lendama 6 korra asemel 8 korda. Aeroflot lisas juba aasta alguses veel ühe lisasageduse Moskva liinile, seega saab nüüdsest Moskvasse lennata 2 korda päevas.

Kokku saab Tallinnast lennata sel suvel üle 30 sihtkohta, 21 sihtriigis. Regulaarlende suvesihtkohtade vahel teenindab kokku 14 erinevat lennufirmat.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Allikas: www.tallinn-airport.ee/

Kommentaarid: