Täitunud helesinine unistus – pulmapidu Santorinil

16.10.2013
Svea Lillepalu

Meie postkasti potsatab päevas sadu, kui mitte tuhandeid erinevaid reisiideid ja -küsimusi. Omakeskis räägime tihti, et töötame omamoodi kommipoe ja unistuste agentuuri segus. Ühel ilusal päeval potsatas meie postkasti ka meie heade klientide Kairiti ja Jürgeni kiri. Nende sooviks oli korraldada oma elu üks tähtsamaid sündmusi ehk pulmapidu kaunite päikeseloojangute poolest tuntud Santorini saarel. Mõeldud, tehtud! Lühikest ülevaadet neid vallanud tunnetest saadki lugeda altpoolt.

Meie helesinine unistus sai teoks imeilusal Santorini saarel. Saint Irene kabeli eest, kus laususime selgelt ja kõlavalt “Jah”, avanes piiritu vaade päikesest sillerdavale merele ja kõik oli nagu muinasjutus. See unikaalne asukoht pakkus hulgaliselt võimalusi ka lummavate pulmafotode tegemiseks.

Kui saabusime pulmapaika, ootasid meid ees perekond ja sõbrad. Nende naeratavad näod, soe vastuvõtt ja muidugi maagiline toimumiskoht tegid pulmapäeva täiuslikuks. Tseremoonia toimus nii, nagu oli lubatud – täpselt enne päikeseloojangut. Ja loojuva päikese taustal korraldatud tseremoonia oli ilusam, kui me oodata oskasime. Kõik kulges ideaalselt ning oli hästi ajastatud ja planeeritud. Peale registreerimist suundusime pulmakülalistega restorani Pygoros, kus ootas ees üks korralik pulmapidu.

Kokkuvõttes tahame me öelda, et Santorini pulmad on midagi sellist, mida sa iial ei unusta! Sõnades on seda raske edasi anda, kuid öelda võin niipalju, et Santorini pulmad on unistus, mis meie jaoks täitus ja jääb meie mälestustesse pikkadeks aastateks.

Emily Jane Brontë on kirjutanud: „Mul on elu jooksul olnud unistusi, mis on jäänud minuga igaveseks ja muutnud mu mõtteviisi. Nad on läinud minust läbi ja läbi, nagu vein seguneb veega, ja andnud mu mõtetele uue värvi.“

Täname kogu südamest Estravelit ja Riinat, kes aitasid kaasa meie erilise sündmuse toimumisele!

Rohkem infot välismaal abiellumise, pulmareiside ja mesinädalate kohta leiab Estraveli kodulehelt

Kommentaarid: