Turkish Airlinesi pakkumine äriklientidele

05.12.2016
Eliine Rannajõe

Estraveli partnerlennufirma, kuuel aastal järjest Euroopa parimaks lennufirmaks tunnistatud Turkish Airlines viib Sind enam kui 290 sihtkohta üle maailma.

Lennufirma on välja töötanud korporatiivprogrammi, mille liikmed saavad ärireisidelt soodustusi. Osaluse registreerimine on tasuta ja mis veelgi parem – Estraveli ärikliendihaldur teeb kõik Sinu eest, kui vaid kirjutad, et soovid! Registreerumisel pakub Turkish Airlines automaatselt allahindluse kõikidelt rahvusvahelistelt reisidelt, vabastust trahvidest, kui peaksite oma lennupiletit muutma, ning erikokkulepped pagasiveoks.

Lisaks eelnevale kogud ostudega ka Turkishi miile programmile “Miles&Smiles”. Kui oled sage lendaja ning kasutad meelsasti lennufirmade poolt pakutavaid boonuseid reisi veelgi mõnusamaks muutmisel, on see pakkumine just Sulle – erinevate lennufirmade kuld- või platinum taseme kaartide omanikud jõuavad “Miles&Smiles” programmiga liitumisel kohe Elite-tasemele!

Ärikliendiprogrammiga liitumiseks või “Miles&Smiles” programmi kohta lisainfo saamiseks võta julgesti ühendust Estraveli ärikliendihalduse osakonnaga aadressil ariklientuur@estravel.ee või helista numbril 6266 260.

Rohkem informatsiooni korporatiivprogrammi kohta leiad Turkish Airlinesi kodulehelt.

Kommentaarid: