Aastased reisikindlustuspoliisid üle 50% odavamad!

05.02.2019
estravel

Sagedase reisija jaoks on parim kindlustustoode aastane korduvreisikindlustus. 04.–18. veeburarini saab seda jälle Estravelist väga soodsa hinnaga osta.

Kas teadsid, et kui saadad töötajaid komandeeringusse, siis kehtib töösuhe kogu ametireisi vältel? Ja võimalikke õnnetusjuhtumeid võidakse käsitleda tööõnnetusena, mis toob kindlustuse puudumiselt automaatselt ettevõttele kaasa kohustuse tasuda kõik kaasnevad ravikulud. Seega ära riski ja vormista ametilähetuse jaoks alati reisikindlustus!

Sagedasel reisijal soovitame osta aastane poliis, mis kehtib kogu maailmas ja sisaldab järgmisi katteid – tervis 70 000 €, reisitõrge 1600 € ja pagas 640 €. See maksab vaid 95 €. Vaata pakkumist SIIT.

Ainult Euroopa piires kehtiv kindlustus on veel soodsam ehk 80 €, reisitõrke kate on siin väiksem ehk 960 €, muud katted samad. Need hinnad on kohati üle kahe korra odavamad samasuguse poliisi tavahindadest. Vaata pakkumist SIIT.
Aga soovides siiski vaid ühekordset poliisi, saab ka selle 20% allahindlusega.

Poliisile saab juurde osta erinevaid lisakaitseid, nt transpordiettevõttega seotud streikide ja maksevõimetuse (pankroti), looduskatastroofide või terrorismi vastu.
Näidishinnad kehtivad 19–64 aastastele täiskasvanutele. Laste ja seenioridega seotud riskid on suuremad ja seetõttu on nende poliisid ka veidi kallimad. Pane tähele, et aastane korduvreisikindlustus ei sobi pikemaajaliseks elamiseks või töötamiseks välismaal! Tingimuste kohaselt on lubatud Eestist eemalviibimine max 120 päeva aasta jooksul.

Enne kindlustuse ostmist tutvu olulise infoga SIIN.

Edukaid ja muretuid töölähetusi!

Mauri Saarend

Lennupiletite ja reisikindlustuse müügidirektor Estravel AS

 

 

 

 

Kommentaarid: