airBaltic sai maailma punktuaalseima lennufirma tiitli!

26.01.2018
estravel

Vastavalt globaalset digitaalset lennuinformatsiooni haldava agentuuri OAG andmetele, sai airBaltic maailma punktuaalseimaks lennufirmaks. OAG analüüs võttis arvesse andmed iga 2017. aastal rohkem kui 50 mln. toimunud lennureisi kohta. airBaltic’u tulemused on agentuuri edetabelis olnud esimestel kohtadel juba viimased kolm aastat järjest.

Martin Gauss, airBaltic’u juhatuse esimees: “Meie kliendid saavad olla meie teenuses kindlad. 2017. aastal kogesime ühte kiiremat äriarenduse perioodi ja teenindasime rekordilise arvu reisijaid. Oleme uhked, et ka suurte mahtude kasvu juures suutsime tagada oma klientide jaoks kõige punktuaalsema teenuse võrreldes kõikide teiste firmadega.”

Vastavalt OAG andmetele, pakkus airBaltic täpse teenuse 90.1% lennujuhtumitest, mis toimusid Baltikumi, Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ja Lähis-Ida vahel. See tähendab, et rohkem kui 90 airBaltic’u lendu 100’st saabus 2017. aastal õigel ajal kohale. Lisaks, on airBaltic ainuke Euroopa lennufirma, mis sai mainitud globaalses TOP 10 punktuaalsuse nimekirjas.

John Grant, OAG vanem analüütik, lisab: “Meil on hea meel, et airBaltic saab veelkord tunnustatud maailma punktuaalseimaks lennufirmaks tänu 2017. aastal toimunud 57 mln. lennuinfo analüüsi tulemusel. Selleks, et hoida sellist punktuaalsuse taset, eriti uue C-seeria lennuki vastuvõtmise tingimustes, on vajalik nii kõrge meeskonna professionaalsuse tase, kui ka väga pühendunud töö. Kõik see koos lubab lennufirmal pakkuda oma klientidele teenust, mis on oodatud igalt lennufirmalt üle maailma.”

airBaltiс teostab otselende rohkem kui 60 sihtkohta Riiast, Tallinnast ja Vilniusest. airBaltic pakub mugavat ühendust Baltikumi ja Skandinaavia, Euroopa, Venemaa, SRÜ ja Lähis – Ida piirkondade vahel.

Alates 27. märtsist hakkab airBaltic lendama Tallinnast Londonisse (Gatwicki lennujaama). Reisid hakkavad toimuma teisipäeval ja laupäeval, tagades kahe linna vahel mugavad otselennuühendused.

Kommentaarid: