airBaltic sai kõrgeima COVID-19 ohutushinnangu

20.01.2021
Estravel

airBalticust on saanud esimene lennukompanii, kes on saanud kõrgeima COVID-19 ohutushinnangu. airBaltic on kevadest saadik tegevust ühtlustanud ja kasutusele võtnud kümneid uusi hügieeni- ja ohutusprotseduure, et pakkuda usaldusväärseid ja ohutuid teenuseid.

Edward Plaisted Skytraxist*: „Meil on hea meel näha, et airBaltic saavutas kõrgeima 5-tärni COVID-19 ohutushinnangu ja sai esimeseks lennufirmaks, kes on sellel tasemel sertifitseeritud. Nad on saavutanud suurepärase tervise ja hügieeni ohutusmeetmete standardi, et kliente ja töötajaid koroonaviiruse pandeemia ajal kaitsta ning seda rakendatakse väga järjepidevalt. ”

*Skytrax on rahvusvaheline õhutranspordi reitinguorganisatsioon, mis käivitas COVID-19 ohutusreitingute programmi juba 2020. aasta augustis ning hõlmab lennufirmasid ja lennujaamu üle kogu maailma. Audit keskendub ainult COVID-19 puhtuse, hügieeni ja ohutuse protseduuridele.

Reisijate ohutus ja tervis on airBalticu peamine prioriteet. airBaltic on kehtestanud tugevad tervisehoiumeetmed ja tegevuses järgitakse ametivõimude soovitusi. AirBalticu tervisehoiumeetmete kohta lisateabe saamiseks külastage airBalticu veebilehte.

 

Osta lennupiletid mugavalt ja turvaliselt Estraveli lennuveebist.

 

Kommentaarid: