Muinasjutupulma mängijad Aire ja Olavi: 10 aastat kooselu

23.09.2010
Anu Vane

“Sellel suvel täitus meil 10 aastat kooselu. Lükkasime juba üpris suhte alguses abiellumise vastatstikusel kokkuleppel kaugesse tulevikku, sest elu murdis sisse peadpööritava kiirusega. Sündis laps, tuli rajada kodu jne.

Ei soovinud me lihtsalt registreerimist – abiellumine on võimas sümboolne maamärk ning pelgalt paberi pärast seda teha pole tundnud motivatsiooni.

Hindame pigem unustamatuid elamusi ning emotsioone. Seisellidel abiellumine sisaldaks selliseid kindlasti. Ei olegi meil oma kandideerimise soovi põhjendamiseks muud sügavamat põhjendust, kui täiesti aus ja inimlik igatsus teha vastastikuse pühendumuse kinnitamisest tavapärasest veidi erinev ning igaveseks meelde jääv sündmus.

Pilt, mille saadame, ei ole portreepilt meist kahest. Meil pole selliseid ühtegi ja kui ükskord teeme, siis see saakski olema meie pulmapilt.  Pildil on ka meie pere lahutamatu kolmas osapool, kes väsimatult meie kõigi perekonnanimede ühildamise soovi argumenteerida jaksab.

Tuleb tunnistada, et argumendid hakkavad olema juba vastuvaidlematult veenvad.”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid: