Vaata järele: California reisihommik

23.10.2018
Estravel

Californiast rääkisid ajakirjanik Neeme Raud, reisiraamatu „Minu California“ autor Ede Tamkivi koos IT-ettevõtjast abikaasa Sten Tamkiviga ning Estraveli lennupiletite müügidirektor Mauri Saarend.

21. oktoobril toimunud reisihommik oli ühtlasi ka Ede Tamkivi „Minu California“ uustrüki esitlus.

Vestlusringis (vasakult) Estraveli lennupiletite müügidirektor Mauri Saarend, IT-ettevõtja Sten Tamkivi, reisiraamatu „Minu California“ autor Ede Tamkivi ja ajakirjanik Neeme Raud. Foto: Kert Ülenõmm.

Järelvaatamiseks: California reisihommik

Eesti suurima reisibüroo Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi korraldatud reisihommikute sari toimub kord kuus Viru Keskuse IV korrusel Rahva Raamatus. Reisihommikutel tutvustavad tuntud reisisellid uusi põnevaid sihtkohti ja reisitrende ning räägivad oma kogemusel tuginedes Eesti inimeste hulgas populaarsetest sihtkohtadest. 

Järgmisel reisihommikul 10. novembril on luubi all Dubai ja 15. detsembril räägime Egiptuse reiside teemal. Jaanuarikuine reisihommik viib osalejad Austraaliasse.

Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.

Kommentaarid: