Kaks kanget: Chill in Chile

10.01.2009
Helena Parmask

Viibime praegu Santiagos hotellis Ritz-Carlton, moodsas “Sunhattan-i” linnajaos. Veetsime oma vaba õhtu katusel asuval terassil pikutades ja basseinis ujudes. Ilm on siin nii hea ja soe, või siis päeval päris kohutavalt palav. Nii et igasugune jahutus basseinis kulub ära.

Linna parimas kalarestoranis Don AgostoOleme Santiagos ringi vaadanud, siinne kuumim kohtumispaik (ühe eelmiste sissekannete juurde) on linna keskväljak Plaza del Armas. Täna käisime linna parimas kalarestoranis Don Agosto. Restoran asub linna keskturul – vanas turuhoones, mis on ümber ehitatud restoranideks. Väga lahe koht ja suurepärased söögid mereandidest. Soovitan kõigile, kes siia satuvad!

Lisaks käisime kaks päeva mere ääres Valparaisos ja Vina del Mar-is, mis on kaks kõrvuti asuvat täiesti eraldi linna, mida eraldab vaid üks tänav. Valparaisos asub näiteks Tshiili valitsus, mingi ajahetkel leiti, et on hea mõte see Santiagost ümber kolida. Valparaiso on muuseas võetud ka Unesco kaitse alla, värviline ja omamoodi maagiline linnake. Vina del Mar on rohkem rannaparadiis, nii et isegi Vaikses ookeanis on ujumas käidud! Lisaks kostitasin ennast mõnusa massaaziga otse liivarannal, 35 minutit maksab 10 000 pesot.

Selline chill!

Õhtune ujumine hotellis

Kommentaarid:

  1. Annekreet

    see kiilakas on meie operaator ja rezissöör villem. :)

  2. kägu

    kes see kiilakas tyyp teil kambas on?

  3. Martin

    Piilusin koodi vahele. Nüüd peaks ülemine olema paremal ja alumine keskel. Kui teksti kusagilt siia kirjutamise kohta kopeerida, siis ta võtab vahel mingeid naljakaid atribuute kaasa väljast poolt ja seepärast käitub vahel naljakalt. Vahel ta käitub ka niisama naljakalt. Vaatan alumist pilti ja kadestan :)

  4. Annekreet

    Martin, viicid sa palun koodi vaadata, ma panin pildid ilusti paremale teksti kõrvale, aga vähemalt minu arvutis hüppavad nad siia niisama vahele. Mitte et see tohutult oluline oleks, aga nii on ka natuke naljakas. :)