Nüüd saad infot värskeimate reisipiirangute kohta ka Estraveli partneri Confido kodulehelt

19.10.2021
Estravel

Estraveli hea partneri Confido kodulehe abil on Estraveli klientidel nüüd hea võimalus kontrollida Covid-teemalisi piiranguid (nii riiki sisenemise kui ka transiidi puhul).

Infot reisipiirangute kohta kuvatakse rahvusvahelisest TIMATIC andmebaasist, mida kasutavad ka lennufirmade check-in töötajad kogu maailmas.

“Kuna koroonaolukord eri riikides muutub iga päev, siis on ka operatiivne informatsioon mistahes välisreisi planeerimiseks eriti oluline,” selgitas Confido testimistegevuse koordinaator Martin Talu.

Vaata riikides kehtivaid reisipiiranguid siit.

Confido TIMATIC andmebaas

Tasub teada: meie klientide mugavamaks teenindamiseks on Estravel ja Arstikeskus Confido sõlminud kokkuleppe, mis võimaldab Estravelil oma klientidele vahendada SARS-CoV-2 testimist. See tähendab, et Estraveli vahendusel saab, koos muude reisiteenustega, broneerida testi aja ja testi eest tasuda ning negatiivse tulemuse korral reisimiseks vajaliku ingliskeelse sertifikaadi. Loe selle kohta lähemalt siit.

NB! Koos Estraveli poolt pakutava Salva reisikindlustusega on just see kõige kindlaim viis kindlustada end koroonaga seotud viperuste vastu.

 

Kommentaarid: