Vaata järele: Egiptuse reisihommik

17.12.2018
Estravel

Egiptuse teemal arutlesid 15. detsembril toimunud reisihommikul “Minu Egiptuse” autor Sandra Peets, kirjanik ja maailmarändur Inga Raitar ning Estraveli rühmareiside toote- ja müügijuht Terje Tellis.

Egiptus seostub enamasti puhkusereisidega: türkiissinine ja soe Punane meri, püramiidid, kaamelid, liiv ja külalislahked kuurordid. Hoopis teise nurga alt avab end Egiptus neile, kes seavad end sinna pikemalt elama. Raamatu „Minu Egiptus“ autor Sandra Peets leidis Egiptuses armastuse ning kolis aastaks elama Ülem-Egiptuse linna Luxorisse. Sandra pakkus reisihommikul osalejatele põneva võimaluse saada pisut sisevaadet Egiptuse kultuuri ja argiellu.

Professionaalseid reisinõuandeid jagas reisihommikul Estraveli rühmareiside toote- ja müügijuht Terje Tellis. Vestlust vedas kirjanik ja maailmarändur Inga Raitar, kes on Egiptuses käinud 12 korda, osaledes 2002. aastal ka kõige esimesel Eestist Egiptusesse korraldatud reisil.

Luubi all Egiptus: vestlusringis vasakult Inga Raitar, Sandra Peets ja Terje Tellis.

Reisihommik oli ühtlasi ka Sandra Peetsi “Minu Egiptuse” esmaesitlus.

Järelvaatamiseks: Egiptuse reisihommik

Eesti suurima reisibüroo Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi korraldatud reisihommikute sari toimub kord kuus Viru Keskuse IV korrusel Rahva Raamatus. Reisihommikutel tutvustavad tuntud reisisellid uusi põnevaid sihtkohti ja reisitrende ning räägivad oma kogemusel tuginedes Eesti inimeste hulgas populaarsetest sihtkohtadest. 

Järgmine reisihommik leiab aset laupäeval, 26. jaanuaril ning siis rändame Austraaliasse.

Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.

Kommentaarid: