Eesti suurim reisiagentuur tähistas 30. aastapäeva

04.12.2018

Eesti ja Balti riikide suurim reisiagentuur Estravel, mis loodi 1988. aastal, tähistas novembri lõpus piduliku juubelivastuvõtuga 30 tegevusaasta täitumist.

Juubeliaasta tähistamine on Estravelis kestnud alates 2018. aasta algusest nii erinevate ürituste kui ka kampaaniate ja eripakkumistega. 29. novembril kutsuti pidulikule juubelivastuvõtule Estraveli suurimad korporatiiv- ja Platinum Clubi kliendid. Paarisadat külalist tervitasid Estraveli tegevjuht ja juhatuse liige Anne Samlik ning asutaja ja juhatuse liige Aivo Takis.

Estraveli juhatuse liige Anne Samlik ning Estraveli asutaja ja juhatuse liige Aivo Takis.

Jutuks tulid nii Estraveli algusaegade põnevad mälestused kui ka tänapäev ja arenguplaanid.
Rahvusvahelise lennundusturu tulevikust rääkis ürituse peaesineja Finnair Oyj globaalse müügi asepresident Mikko Turtiainen. Kasulikke soovitusi ameti- ja erareisideks jagas Välisministeeriumi Konsulaarosakonna peadirektor Kersti Eesmaa. Muusikalise meelelahutuse eest hoolitsesid alati särav ooperilaulja Elina Nechayeva ja noorte pianistide andekas duo Argo & Arko. Õhtut juhtis ajakirjanik Neeme Raud.

Estraveli grupp tegutseb kuuel turul: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs – kokku on ettevõttel 16 reisibürood. Estraveli kaudu reisib igal aastal ligikaudu 170 000 inimest, kes külastavad aasta jooksul kokku umbes 170 erinevat riiki. Estravel on suurim turismiteenuste vahendamisega tegelev tööandja Balti riikides, kus töötab kokku üle 200 inimese ja mis põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil.

Pidevalt laienev ja kasvav Estravel avas 2018. aasta suvel reisikaupade e-poe ning astus E-Kaubanduse liitu. Reisikaubad.ee valikus on tuhandeid reisimiseks vajalikke tooteid, nagu näiteks kohvreid, reisikotte, käsipagasit, matkavarustust, ilu ja tervisekaupu ning raamatuid ja elektroonikaseadmeid. Lisaks reisikaupadele saab e-poest osta ka Estraveli kinkekaarte. E-poe kaupu saab tellida Eestisse, Lätti, Leetu ja Soome.

Estraveli kaubamärk Baltcoming on professionaalne konverentsikorraldaja ja sissetuleva turismi partner Eestis, Lätis ja Leedus. 2017. aastal osales Estravel Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise töö organiseerimises, võttes vastu väliskülalisi ja korraldades nende majutust ning tegevusi Eestis kohapeal.

VAATA KA: vastuvõtu fotogalerii (autor Kert Ülenõmm)