IN Pay Platinum või IN Pay Metal on parim valik kui pead lugu mugavast reisimisest

14.06.2022
Estravel | sisuturundus

Puhkus on aeg, kus muretsemine on üleliigne. Seda aitab tagada kindlustunne, et rahaasjadega on kõik korras ja valmisolek ootamatuteks olukordadeks on olemas. Et nautida kauneid hetki koos lähedastega, avastada uusi imelisi kohti või võtta parimat oma ärireisidest, siis loe kuidas IN Pay saab Sulle kasulik olla.

Kaardiga kaasnev ulatusliku kaitsega reisikindlustus on Sinu ja Su perega alati kaasas. Lisaks tavapärasele meditsiini-, reisitõrke- ja pagasikindlustusele on kaetud ka rendiauto kasko ja pagasi hilinemisega seotud kulud.

Kui soovid lennujaamas mugavalt aega veeta, siis IN Pay Platinum annab Sulle sissepääsu mugavatesse Lounge’idesse enam kui 1100 lennujaamas üle maailma. Platinum kaardi omanikule on Lounge’i külastustasu 25 eurot/inimene, Metal kaardi omanikule on tasuta. Loungide külastuste arv on mõlemal juhul piiramatu.

Kaartidele saad valida kolm lemmikpoodi või -kategooriat ning teenid neis alati 2% raha tagasi. Lisaks on igakuiselt eripakkumisi, millega teenid veelgi rohkem raha tagasi. Näiteks Estravelist reisi ostes ja makstes selle eest IN Payga, saad koheselt 2% ostusummast raha tagasi.

Kui tagastad eelmisel kuul kasutatud krediidilimiidi uue kuu 15. kuupäevaks, siis kasutatud summalt intressi ei arvestata. Tagasimakseid saad teha äpis sulle sobival ajal ja suuruses. Samuti on võimalik kanda kontole lisaraha, kui soovid teha suuremaid oste või kasutada kaarti ettemaksu põhimõttel.

Loomulikult toetab IN Pay Apple Pay ja Google Pay makseid.

Kui Sulle meeldiks kasutada tõeliselt mugavat ja kasulikku makselahendust, siis tutvu erinevate IN Pay võimalustega >>

ERIPAKKUMINE

IN Pay Metal kampaaniakoodiga METAL kuni 31.08.2022 AVAMISTASUTA (tavahind 50 €)
IN Pay Metal on esimene 14 g kaaluv metallkaart Eestis. Luksuslik ja elegantne.

* Finantsteenuse pakkuja on AS Inbank. Tutvu tingimustega ja vajadusel küsi nõu asjatundjalt.
IN Pay Platinum krediitkaardi krediidi kulukuse määr on 22.25% aastas järgmistel näidistingimustel: limiit 3700 EUR, fikseeritud intressimäär 12.00%, kaardi avamise tasu 0 EUR, kuutasu 12.90 EUR, intressivaba periood 45 päeva, krediidi kogusumma ja tagasimaksete summa 4081.93 EUR eeldusel, et limiit võetakse kasutusele viivitamata, täies mahus ja tagastatakse aasta jooksul igakuiste võrdsete osamaksetena. IN Pay makselahendus on Inbank AS-i finantsteenus. Tutvu enne lepingu sõlmimist tingimustega ja vajadusel konsulteeri spetsialistiga.

 

Kommentaarid: