Estravel osaleb Sinilillekampaanias

06.04.2019

Nagu juba heaks tavaks on saanud, osalevad Estraveli bürood üle Eesti ka tänavu meeldejäävas sinilillekampaanias, toetades sõjaveterane ja teisi abivajajaid.

Kuni 30. aprillini on Estraveli büroodes saadaval kaunid käsitsi tehtud sinililled. Ostu eest võib tasuda, annetades sealsamas sinilillede juures asuvasse annetuskasti ühe lillekese eest 2 eurot sularahas. Estravel Annab Au!

Tänavu kevadel leiab juba kuuendat aastat MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu ja Naiskodukaitse eestvedamisel aset Sinilille kampaania. 6. aprillist kuni 30. aprillini on võimalik soetada Sinilille sümboolikat, mille kandmisega näitad, et toetad ja tunnustad Eesti kaitseväe ja Kaitseliidu veterane.

Tänapäeva veterane on meie seas üle 3000, nad on osalenud välisoperatsioonidel Horvaatias, Liibanonis, Bosnia ja Hertsegoviinas, Kosovos, Kesk-Aafrika Vabariigis, Iraagis, Afganistanis, Malis, Iisraelis, Süürias, Makedoonias, Adeni lahel ja Vahemerel. Eesti sõdurid on liitlaste seas kõrgelt hinnatud kõikjal, kuhu teenistus neid viib ning neid jääb alati ühendama missioonikogemus ja tahe seista Eesti riigi ja rahva vabaduse eest.

Sinilill on veteranide sümbol, millega näitame, et märkame ja väärtustame nende panust. Kõigile, kes igapäevaselt meie kaitsevõime tagamise eest seisavad, on see suureks tunnustuseks. Iga Sinilille rinnamärk on kordumatu käsitöö, mille on valmistanud SA Hea Hoog vahendusel vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed üle Eesti. Sinilille sümboolika soetamisega aitad Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingul abistada nii viga saanud veterane kui teisi Eesti inimesi.

Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing on kogutud annetused suunanud veteranide ja nende lähedaste taastusravi-, spordi- ja õppetegevuse toetamiseks. Lisaks sellele on ühing toetanud ühiskondlikult olulisi tervisehoiu ja spordi projekte, kuna nii saavad tuge nii meie vigastatud võitlejad kui ühiskond laiemalt.

Tänavu kevadel aidatakse kogutavate annetustega lisaks veteranide toetamisele ka:

  • soetada taastusravi seadmeid Lõuna-Eesti Haiglale;
  • toetada MTÜ Peaasjad tegevust vaimse tervise arendamisel;
  • rajada välijõusaali Võru linna;
  • toetada Eesti Invaspordi Liidu istevõrkpalli treeninguid ja turniiridel osalemist.

Lisainfot Sinilille kampaania ja sündmuste kohta leiate annameau.ee või facebook.com/annameauveteranidele.