Estravelist sai Saksa-Balti Kaubanduskoja liige

09.10.2018
Estravel

Eesti suurim ja vanim reisibüroo Estravel AS sai Saksa-Balti Kaubanduskoja liikmeks.

Saksa-Balti Kaubanduskoda Eestis, Lätis, Leedus (AHK Balti riigid) on juba üle kahe aastakümne olnud Saksa-Balti majandussuhetes esimeseks kontaktisikuks. AHK on ainus väliskaubanduskoda, mis hõlmab kolme iseseisvat riiki, Eestit, Lätit ja Leedut. Kolmel „Baltimaadena“ tajutud riigil on ühelt poolt palju ajalooliselt sarnaseid jooni, ent ka sama palju erinevusi nii majanduse, õiguse, poliitika ja mitte viimases järjekorras keele ja kultuuri osas. AHK Balti riigid töötab seega oma üle 30 töötajaga kolmes asukohas: Tallinnas (Eestis), Riias (Lätis) ja Vilniuses (Leedus).

Neli riiki – üks partner

Üle 470 liikmesettevõtte pakuvad Saksamaa ja Balti riikide ettevõtetele oivalisi võimalusi võrgustumiseks. Sügavad teadmised Saksamaa turust toetavad Balti ettevõtteid, kes soovivad kas luua Saksamaaga ärisuhteid või neid laiendada. Saksa ettevõtted, kes soovivad vallutada Eesti, Läti ja Leedu turge, saavad Saksa-Balti kaubanduskoja abil leida kolmes riigis oma ettevõtmise jaoks kõige paremaid asukohti.

Estravel on Eesti suurim reisiagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, mis põhineb 100% Eesti kapitalil. Tänavu 30. tegutsemisaastat tähistava Estravelil 16 täisteenusega kontorit kuues riigis: Ameerika Ühendriikides (Phoenix), Austraalias (Sydney), Soomes (Helsingi ja Jyväskylä), Leedus (Vilnius), Lätis (Riia) ja 10 asukohas üle Eesti.

2017. aastal oli Estraveli kontserni müügimaht üle 90 miljoni euro.

Kommentaarid: