Estravel toetab Hiiumaa beebisid

15.03.2019

Baltimaade suurim ja vanim reisiagentuur Estravel asub koguma toetusi Hiiumaa vastsündinutele mõeldud mobiilse elustamislaua jaoks, annetades kuni aasta lõpuni iga hotelliagentuur.ee tellimuse eest SA Hiiumaa Haiglale 5 eurot.

Hiiumaa Haigla juhatuse liige Riina Tamm märkis, et tegu on väga tänuväärse annetusprojektiga: “Oleme mobiilse vastsündinute elustamislaua peale mõelnud aastaid ja on suur rõõm, et Estravel otsustas õla alla panna. Hiiumaal sünnib aastas keskmiselt 50-60 last – seda pole võrreldes suurte haiglatega palju, kuid seda olulisem on iga laps. Elustamislaud tagab, et saame võimalikult mobiilselt valmis olla nii tavasünnitusel kui keisrilõike puhul, sest lauda saab lihtsasti liigutada ühest toast ja korruselt teisele.“ Tamm lisas, et Hiiumaa Haiglas on sünnitamiseks väga head võimalused – turvalisuse ja personaalse lähenemise tõttu käivad Hiiumaal sünnitamas ka suvehiidlased ja jäätee kaudu on sinna sõidetud sünnitama Raplastki.

Igalt Estraveli hotelliagentuuris tehtud reisitellimuselt läheb 5 eurot elustamislaua fondi ja reisijate abiga plaanitakse kokku koguda 10 000 eurot, millest piisab elustamislaua ostuks.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson tõdes, et kohe, kui tänavu aasta algul ettevõttes heategevuse kasuks otsustati, oli selge, et tuleb abistada Eesti äärealasid ehk nii-öelda nõrgemaid piirkondi, kus väheneva rahvaarvu tõttu ei pruugi investeeringud infrastruktuuri riiklikul tasemel olla esmajärjekorras. “Sündide arv on Eestis suhtena elanike arvu kõige madalam äärealadel nagu Hiiumaal, Ida-Virumaal ning Jõgeva- ja Võrumaal, seepärast langes tänavuse projekti osas valik Hiiumaa kasuks. Hiiumaa Haigla sünnitusosakonna sulgemisest on räägitud aastaid, täna on õnneks olemas otsus, et Hiiumaal, sel kaugel Eesti meretagusel maal, saab jätkuvalt ka edaspidi sünnitada. Koostöös Hiiumaa Haiglaga otsustasime, et teeme omalt poolt ja koos reisihuviliste abiga sünnitamise Hiiumaal niivõrd mugavaks ja turvaliseks kui võimalik ning kogume raha vastsündinute elustamislaua jaoks, mida saab kasutada igal sünnitusel,” rääkis Ilisson.

Estraveli hotelliagentuur on uus veebikanal, kus saadaval ligi pool miljonit hotelli üle maailma. Hotelliagentuuris kehtivad kõik Estraveli soodustused, sealhulgas Parima Hotellihinna Garantii, mis tähendab, et kui leiad 24h jooksul peale hotellimajutuse ostmist sama hotellitoa soodsama hinnaga, maksab Estravel sulle hinnavahe tagasi. Iga ostuga teenib täies mahus Estraveli boonuspunkte, mida saab vahetada Finnair Plus punktideks, kasutada reisikaubad.ee maksevahendina või annetada heategevuseks.

Rohkem infot: www.estravel.ee/estravel-toetab ja www.hotelliagentuur.ee.

Estravel on Eesti suurim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo. Ettevõte on tegutsenud juba 30 aastat ning kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile. Estravelile kuulub 16 reisibürood kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, USA-s ja Austraalias, kus töötab kokku üle 220 inimese.

Lisainfo:
Airi Ilisson
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee