Estraveli boonuspunktidega saab nüüd tasuda reisikaupade e-poes

31.01.2019

Estraveli Kuldkaardi ja Platinum Club kaardi omanikud saavad reisidega kogutud boonuspunkte nüüdsest kasutada ka reisikaubad.ee e-poes ostude eest tasumiseks.

Estraveli turundusdirektori Airi Ilisson-Cruzi sõnul on Estraveli lojaalsusprogramm eestlaste hulgas aasta aastalt üha populaarsem, aastas koguvad ja lunastavad Baltimaade suurima ja vanima reisibüroo Estraveli kliendid miljoneid boonuspunkte. “Boonuspunkte kasutatakse väga erinevate reisitoodete ostmisel heade soodustuste saamiseks, saame neid näiteks vahetada ka Finnairi punktide vastu,” rääkis ta. “Käesoleva aasta algul lisandus me klientidele veel üks suurepärane võimalus – lisaks erinevatele reisiteenustele saab boonuspunktide eest nüüd soetada reisile kaasa vajalikke reisitarbeid.“

Reisikaubad.ee arendusjuhi Matthias Kreismani sõnul on e-poes müügil tuhanded reisimisega seotud tooted, millest lähevad kõige paremini kaubaks kohvrid, tehnika, kosmeetika ja matkatarbed. Iga toote juures on välja toodud hind nii eurodes kui ka boonuspunktides, millega tasumiseks tuleb Estraveli Kuldkaart ühendada reisikaubad.ee kontoga.

„Jaanuari alguses testimiseks avatud uus võimalus leidis juba esimesel kuul palju kasutajaid – kõige enam maksti boonuspunktidega kohvrite ja kinkekaartide eest. Boonuspunkte ei pea olema kogu toote hinna ulatuses, sest ostukorvis on võimalik endal täpselt valida, kui suures ulatuses soovitakse tasuda boonuspunktidega ja sellest tulenevalt saab ülejäänud hinna maksta eurodes,“ selgitas Kreisman.

Estravel on Balti riikide suurim ja vanim reisiagentuur, mis on tegutsenud juba 30 aastat. Estravel on Eesti E-Kaubanduse Liidu liige ning
reisikaubad.ee e-poel on liidu välja antud usaldusmärgis “Turvaline ostukoht”.

Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mob: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee
www.estravel.ee