Estravel toetas noorte ettevõtlikkust

04.06.2015

Rahvusvaheliselt tunnustatud ja mitmete tiitlitega pärjatud ettevõtlikkusideede konkurss ja arenguprogrammi ENTRUM 5. hooaeg on edukalt lõppenud. Tegevusaastate jooksul on programmis osalenud ligi 2700 koolinoort ning ellu on viidud üle 650 ettevõtliku idee Eesti hüvanguks. Estravel toetas programmi parimate mentorite autasustamisega.

2014. aasta sügisel alanud ENTRUMi Virumaa hooaeg lõppes maikuus, mil tunnustati muuhulgas valdkonna ja piirkonna parimaid start-up‘e. “Virumaal asub Eestile märgilise tähtsusega ja palju võimalusi pakkuv tööstusharu – põlevkivitööstus. Seetõttu on Virumaa ka õige koht, kus julgustada ja sütitada noori inseneri ja ettevõtja elukutse valikule.”, toob välja Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter.

Eesti ettevõtlikumateks koolinoorteks 2015. aastal valiti  Lääne-Virumaa tüdrukute idufirma Viru Ilu, mis toodab Aseri sinisavist käsitööna valmistatud seepe ja näomaske. Noorte mentoriteks olid Jaanus Mikk ja Jana Pavlenkova, keda pärjati Eesti parim mentor 2015 tiitlitega. Mentorite premeerimisele aitas kaasa Estravel – mõlemad said auhinnaks 600 € reisitšeki, et peale tegusat hooaega väljateenitud puhkusele sõita.

Soovime edu ja kordaminekuid kõikidele start-up’idele ning õnne parimatele mentoritele.

Kõikide ettevõtlusideede ja start up’idega saab tutvuda Entrumi aastaraamatus.