Mönus spaapuhkus Saaremaal Grand Rose SPAs

10.05.2018
estravel

Tallinnast vaid kolmetunnise autosõidu kaugusel asub õdus Kuressaare – Eesti suurima saare süda. Kuressaare on ideaalne koht romantilisteks jalutuskäikudeks, põnevateks rattatuurideks, maagiliste kontsertide ja võimsate etenduste külastamiseks ning muidugi ka lõõgastava spaapuhkuse nautimiseks. Viimast tasub otsida Grand Rose SPAst, killukesest paradiisist Kuressaare peatänaval.

Grand Rose SPA on kaunis kooslus uuest ja vanast stiilist. Kogu maja läbivaks sümboliks on roos – armastuse, nooruse, tervise, värskuse ja puhtuse märk. Neid väärtusi saab siin kogeda iga külastaja.
Paradiisile kohaselt on Grand Rose SPA’s olemas kõik, mida mugavaks ja luksuslikuks olemiseks vaja – kaunid hotellitoad, idamaise interjööriga spaa, seitse stiilse kujundusega sauna, lõõgastavad hoolitsused, värskendavad iluteenused, maitserikkad restoranielamused ning mõnus kamina ja klaveriga lobby-baar.
Olgu eesmärgiks romantiline väljasõit kahekesi, perepuhkus lastega või lõõgastus heade sõprade seltsis, Grand Rose SPA puhkusepakettide valikus leidub pakkumisi erinevale maitsele. Tee oma valik ning mõnus puhkus võib alata!

HOTELL

Nii nagu kõige rikkamas roosiaias on raske leida kahte roosisorti, mille värvid on identsed, on ka hotellis kahte sarnast tuba leida keeruline, kõigil neil on eksklusiivne teistest veidi erinev sisekujundus. Uhkemale maitsele on spaahotellis Rose Deluxe toad ning rõdu või kaminaga sviidid. Lastega puhkajate jaoks on kohaldatud peretoad.

SPAA- JA SAUNAKESKUS

Grand Rose SPA-st leiad Saaremaa suurima saunakeskuse ja eksootilise spaa. 2018. aasta alguses sai kogu saunakeskus uue ja värske ilme – renoveeriti suplusbassein, väikelaste-bassein ja Jaapani vann, paigaldati uus ja suurem mullivann ning uuendati kogu basseinideala.
Idamaise interjööriga värskendatud saunakeskusest leiad 7 stiilset disainsauna, sealhulgas saaremaise kadakasauna jakasesauna. Saunades viivad saunameistrid läbi ka tõelist saunatraditsiooni tutvustavaid saunarituaale, mis on osutunud spaakülastajate hulgas ülipopulaarseks. Peale kuuma sauna on võimalik ennast jahutada külmaveebasseinis.
Saunatamise ja ujumise vahel saab mõnuleda soojendusega lamamistoolil või nautida värskendavaid kokteile saunabaaris.

ILU JA HEAOLU

Grand Rose SPA pakub loomulikult ka laia lõõgastavate ja iluhoolitsuste valikut.
Massaažitubadest leiab lemmiku nii klassikalise massaaži kui ka romantilise duaalmassaaži huviline, erilise mõnulemisprotseduurina soovitame vene spaamassaaži, mille käigus toimub väga põhjalik lihaste läbitöötamine.
Tõeline hoolitsuste fänn ihkab kindlasti Grand Rose SPA signatuurhoolitsust Spaa Ilunauding, kus pooleteise tunni jooksul saab nautida näo- ja kehahoolitsust ning mõnuleda massaaživannis. Saarele kohaselt on hoolitsuste valikus ka luksuslik merehoolitsus, kus saab keha hellitada meresoolakristallide, vetikate ning meremudaga.
Vanemate mõnulemise ajal on lastel võimalik ka ise massaaži, näo-, käte- ja jalahoolitsust saada või aega veeta hoopis lõbusas mängutoas.

SÖÖK JA JOOK

Võlvkaarte all olev elegantne restoran-vinoteek Rose pakub õdusat ja privaatset õhkkonda ning maitseelamusi ka nõudlikumale maitsele. Hommikuti pakutakse rikkalikku hommiku-buffet’d, pealelõunal a la carte menüüd. Roogade valmistamisel kasutatakse võimalikult palju saaremaist toorainet ning teenindajad abistavad meelsasti ka sobivate jookide valmisel. Joogimenüüs pakutakse ehtsat Saaremaa koduõlut ning sommeljeede välja töötatud külluslikku veinivalikut.
Suveks kolib aga restoran hotelli terrassile. Väliköögi ja -grilliga stiilsel suveterrassil valmivad maitsvad road külastaja silme all, nautida saab parimaid palu grillilt ning otse suitsuahjust. Jahedama ilma vastu pakuvad kaitset privaatsed telgikesed ja terrassisoojendid.
Tõelised „basseinihaid“, kes keha kinnitamiseks spaast lahkuda ei soovi, saavad sööke ja jooke nautida otse basseini ääres. Spaabaari valik on päris rikkalik.
Mõnusat lõõgastust pakub ka kamina ja klaveriga lobby-baar.

Tutvu Grand Rose SPA pakkumisega SIIN.

Kommentaarid: