Hulludel Päevadel müüakse reise kuni 200 eurot tavahinnast soodsamalt

10.10.2018

Tänasest pühapäevani kestavad Stockmanni Hullud Päevad, mille raames müüb Estravel soodushinnaga lennupileteid, spaapakette, kruiise, reisikindlustust ja kuni 200-eurose soodustusega päikesereise.

Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz tõi tänavuste Hullude Päevade parima pakkumisena välja pakettreisid Marokosse, Madeirale, Kanaari saartele ja Egiptusesse. „Talvehooaja hakul küsivad Eesti inimesed meilt kõige enam soodushinnaga reise päikselistesse sihtkohtadesse. Hulludelt Päevadel saab ühe inimese pakettreisi osta keskmiselt 50 eurot tavahinnast soodsamalt, üksikutele reisidele on aga lausa 200-eurosed allahindlused. Kuna nii suur soodustus ei ole tavapärane, siis ennustan päikesereisidele kõige suuremat müügiedu,“ sõnas Ilisson-Cruz.

Kõige soodsamalt on müügil nädalane reisipakett Egiptusesse Sharm el Sheikhi, mis maksab 389 eurot. Seitse ööd sisaldavate Maroko ja Kanaari saare Fuerteventura reiside hinnad algavad 449 eurost, Lanzarotel saab puhata hinnaga alates 459 ja Tenerifel alates 469 eurot. Kõige suurema soodustusega 200 eurot reisipaketi kohta on müügil loteriimajutusega ilma söökideta 7-päevane pakettreis Portugali saarele Madeirale.

Lisaks pakettreisidele on Hulludel Päevadel tänasest kuni pühapäevani müügil soodustusega Turkish Airlinesi edasi-tagasi lennupiletid hinnaga alates 199 eurot ja Air Balticu edasi-tagasi lennupiletid alates 69 eurot, Eesti ja Läti spaapaketid alates 49 eurot, nädalalõpu lihavõttereis Zagrebisse Horvaatias alates 349 eurot ning aastane Salva korduvreisikindlustus hinnaga 80 eurot. Homsest, 11. oktoobrist kuni pühapäevani on müügil Nordica lennupiletid hinnaga alates 79 eurot.

„Põnevamatest reisidest tooksin välja Finnairi lendudega reisipaketid Dominikaani vabariiki, Soome suusakuurortidesse ja Miamisse koos Bahama kruiisiga ning Royal Caribbeani kruiisipakkumise, mille puhul vanematega ühes kajutis reisivate laste eest tuleb tasuda vaid sadamamaksud ja teenustasud. Esmakordselt pakub Estravel magusaid hindu ka reisitoodetele – Estraveli reisikaupade veebilehelt reisikaubad.ee leiab soodushinnaga reisikohvrid ja teised reisimisega seotud esemed,“ loetles Ilisson-Cruz.

Hullude Päevade kampaaniahinnaga reisid on müügil Stockmannis ja Estravelis 10.-14. oktoobrini. Reisi saab osta ka Estraveli e-kanalite vahendusel. Vaata kõiki pakkumisi SIIT.

Estravel on Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ja reisibüroo, millel on esindused kuues riigis: Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Austraalias ja USAs. Ettevõtte põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil. 1988. a loodud Estravel sai sel aastal 30-aastaseks.

Lisainfo:
Airi Ilisson-Cruz
Estraveli turundusdirektor
Tel: +372 626 6371
Mobile: +372 5030 329
Email: airi@estravel.ee