Kuidas murda koosolekute rutiini? Meil on teile paar head ideed!

11.05.2018
Kristi Kukk

Kas vahel on selline tunne, et elu kulgeb päevast päeva, nädalast nädalasse, koosolekult koosolekule samas rütmis? Rutiin on demotiveeriv ning seda nõiaringi oleks vaja kuidagi muuta? Sama tuba ja sama ülesehitus võib kaasa tuua selle, et inimestel väheneb produktiivsus ja loominguline “kastist välja” mõtlemine. Kui tunne on tuttav, siis tuleks mõelda võimalusele viia koosolek traditsioonilisest rutiinist välja. Estraveli tootjasuhete juht Kristi Kukk toob välja mõned põnevad ideed.

Õnneks on rutiini murdmiseks palju häid võimalusi. Alustades erinevatest kohtadest nii Eestis kui välismaal – näiteks hotellid, turismitalud, restoranid, muuseumid või muud huvitavad ajaviitekohad. Eraldi võiks siinkohal välja tuua kodumaised spaad, kus töö kõrval jääb ruumi ka lõõgastusele. Kui spaa veest jääb väheks, võib kolida koosolekud hoopis merele. Tänu tihedale laevaliiklusele Läänemerel on valikuid palju. Näiteks 2-tunnine koosolek sadamas seisva laeva pardal või koos merereisiga Helsingisse või Stockholmi. Pakutavate pakettide sisud on erinevad ning variante leidub igale maitsele ja seltskonna suurusele. Pealehakkamine on pool võitu! Julgematele aga soovitame võtta ette midagi grandioossemat. Julgen arvata, et tänaseks päevaks on enamik eestlasi kuulnud tõelistest kruiisidest, kus laevad on suured ja mahutavad tihti rohkem inimesi kui Eesti keskmises alevikus elanikke on. Kruiisilaev katab kõik vajadused, alates majutusest lõpetades meelelahutusega ning pole vaja muretseda, kuidas seltskond õhtul restoranist hotelli transportida. Lisaks kruiisilaeva pakutavatele võimalustele on sellel reisil iga päev uus sihtkoht akna taga, mida vahelduseks avastada, miis tähendab, et koosolekule vajalikke värskeid ideid saab koguda igast uuest sadamast. Näiteks võite anda igal päeval meeskondadele ülesanded koguda parimaid teenindusnäiteid või innovaatilisi lähenemisi teie ettevõtte põhitegevusalast johtuvalt. Võimalusi on miljoneid ning mis võiks veel paremini töötada kui ühes rütmis kulgev aktiivne meeskond! Rahvusvaheline kogemus näitab, et ärireisijate arv kruiisidel kasvab pidevalt, sest aina enam ja enam inimesi avastab, et valides koosoleku toimumiseks kruiisi, on see rahaliselt kasulikum. Kruiisi hinnas on lisaks majutusele ka toitlustus ja meelelahutus näiteks Broadway etenduste või mõnusa elava muusikaga lounge tüüpi kontsertelamuse näol. Laevas on sportimisvõimalused, mitmed erinevad restoranid, baarid, spaa, meelelahutus lastele jne. Ehk kruiisifirmad suudavad pakkuda suurepärast väärtust ja kvaliteeti konkureerimaks maapealsete valikutega.

Tallinn on väga armastatud “kirsiks tordil” kruiisifirmade jaoks, kes korraldavad suviti kruiise, mis külastavad Läänemere rannikul asuvaid linnu. Meie oleme selle üle rõõmsad, sest vahel annab nende laevade Tallinna Sadamasse tulek ka meil ja meie klientidel võimaluse nende laevadega tutvuda. Olgugi, et külastus kestab vaid paar tundi, annab see kindlasti esmase ülevaate, mida kruiisilaevalt oodata. Nii nagu kruiise on erineva pikkusega, nii on ka erinevale sihtgrupile suunatud kruiisilaevu. Ka sel kevadel on meil võimalus külastada ühte kruiisilaeva. Celebrity Silhouette laevakülastus toimub 31.05.2018 ja osalejate arv on piiratud.
Vaata täpsemalt ja registreeri külastusele SIIN.

Siinkohal tuleb tunnistada, et valik on tohutu ja kindlasti esimese hooga segadust tekitav. Selleks, et aidata teil selles valikute virr-varris mingit ülevaadet saada, panime kokku ja tõime välja pakkumised, millest teil kasu oleks. Näiteks oleme kokku pannud mugava paketi, mis annab suurepärase võimaluse ühendada kosmopoliitne Miami mõnusa Bahama saarte kruiisiga. Too enda ja oma meeskonna või koostööpartnerite argipäeva aktiivselt lõõgastavat vaheldust ning lase unistustel elavaks muutuda! Vaata pakkumist SIIT

Kommentaarid: