Jõekalda ja Margna lähevad Estraveli abiga Lõuna-Ameerikasse seiklema

19.12.2008
Mari-Liis


Armastatud teletandem Kristjan Jõekalda/Teet Margna pühkis jõulude eel Eestimaa pori jalgelt ja sõitis ligi kuuks ajaks Lõuna-Ameerikasse, et salvestada seal uut reisisaadet.

Tuleval kevadel Kanal 2 ekraanile jõudev reisisaade näitab Margna ja Jõekalda seiklusi Lõuna-Ameerikas. Meestel on kavas rännata läbi Tshiili, Peruu, Boliivia ja Ecuadori. Seejuures käitub Jõekalda õige turistina ööbides luksushotellides ja külastades kõiki populaarsemaid turistilõkse. Margna, kelle kaaslaseks on seljakott, püüab seevastu kõikjal omal käel hakkama saada. Muuhulgas on tema reisiplaanis külastada ka maailma kõige üksildasemaks paigaks peetavaid Galapagose saari.

Nagu äärmiselt luksuslikule reisile kohane võtab Kristjan endaga reisile kaasa Estraveli võluva reisikonsultandi Annekreet Heinloo, kes seisab hea selle eest, et Kristjan ikka õigele bussile istuks, ning ära ei eksiks. Ühtlasi lubas Annekreet kõiki huvilisi hoida kursis, kuidas meestel reisil läheb. Sellele hakkab võimalik olema pilku heita reisibüroo Estrvaveli blogis, kus koos Annekreet vahendab kõige värskemaid muljeid kohapealt.

Reedel Tallinna lennujaamas kolleegide ja sõpradega hüvasti jättes sõnas Teet Margna, et saatetiimi peamine eesmärk on teha lõbus ja meelelahutuslik teleshow ja mitte pöörata nii palju tähelepanu külastatavate riikide kultuuri ja ajaloo tutvustamisele. „Loodame, et meie saate vaatamisest saab igaüks tulevikuks aimu, kas temas on rohkem seiklejast seljakotimatkaja või turvalisust hindav tavaturist,“ rääkis Margna.

Stay tuned!

Kommentaarid: