Jõuludeks kingitakse spaapakette ja soodsaid lennupileteid

13.12.2016

Estraveli müügistatistika näitab, et jõulukingitusena ostetakse sel aastal kõige enam spaapakette ja soodsaid Euroopa-siseste lendude pileteid. Kasvanud on ka reisikinkekaartide ostmine jõuludeks.

Estraveli detsembrikuine spaakampaania on klientidele tuttav juba varasematest aastatest ning paljud tellijad on püsikliendid. Spaapakettide hinnad kahele inimesele algavad 35 eurost. Tänavu on valik varasematest aastatest suurem – soodsad spaapaketid on müügil kümnesse kõrgelt hinnatud spaasse, mis asuvad Laulasmaal, Kuressaares, Pärnus, Haapsalus, Narva-Jõesuus ja Tallinnas.

Kõige suurem klientide huvi on uute või uuenduskuuri läbi teinud spaade vastu. Müügitopi esikolmikusse kuuluvad sel aastal Noorus Spa Hotel Narva-Jõesuus, Hedon Spa & Hotel Pärnus ning Laulasmaa Spa.

Kuni aasta lõpuni kestva spaakampaania raames on võimalik broneering kohe ära teha või osta kinkevautšer, mis sobib hästi ka jõuluvana kingikotti. Võrreldes varasemate aastatega on spaapuhkuse kinkevautšerite ostmine oluliselt kasvanud. Samuti ostetakse jõuludeks Estraveli üldiseid kinkekaarte, mis kehtivad kõikidele reisiteenustele ja mida saab kasutada viie aasta jooksul.

Aasta lõpus on populaarne ka Euroopa-siseste soodsate lennupiletite ostmine endale või lähedastele kingituseks. Käimas on mitme lennufirma sooduskampaaniad, lennupiletite ühe suuna hinnad algavad 60 eurost.

2016. aastat kokkuvõtvalt vaadates on suurimaks trendiks kruiisipuhkajate arvu kasv. Ka kruiisifirmad pakuvad aasta lõpus soodsaid kampaaniahindu. Näiteks Dubaist algavate nädalaste kruiiside hinnad algavad 446 eurost ja nädalaste Kariibi mere kruiiside hinnad 649 eurost.

Estravel AS on Eesti ja Baltimaade suurim ja vanim lennuagentuur, hotelliagentuur ning reisibüroo, mis tegutseb 1988. aastast alates. Estravelil on esindused neljas riigis, üheksas erinevas linnas. Lennupiletite müük moodustab Estraveli müügist kõige suurema osa, sellele järgneb hotellimajutuse müük.

Kontakt:
Janika Ritson
Estraveli pressiesindaja
tel 5666 1528
janika.ritson@estravel.ee