Kaks kanget Lõuna-Ameerikas, esimese saate muljed

14.09.2009
Annekreet

Mõlemad tiimid jõudsid õnnelikult QuitosseNo nii, esimene saade meie uuest vahvast reisisaatest on linastunud!

Olen kuulnud täpselt kahte eri moodi arvamusi. Ühed ütlevad, et algus oli lahe, aga lõpp läks venima ning teised jällegi arvavad, et algus muudkui venis ja venis ja lõpp läks just põnevaks, kui sellid juba konkreetselt reisima hakkasid. Oli, kuidas oli, aga nalja igaljuhul sai. Ja kas mul polnud mitte õigus muusika suhtes? :)

Saate üks põnevamaid osasid reisi ettevalmistuste raames oli kindlasti see, kui Teet käis ostmas investeerimisbriljanti ja lasi endale selle ka käsivarde õmmelda. Sellel teemal jõudsid imestust avaldada mitmed seltskonnaveerud juba enne saate algust. Mitmed töökaaslased on mult küsinud, et kas ta TEGELIKULT ka seda teha lasi, kuigi saates oli ju operatsioon kenasti (ja üsna võikalt) vaadeldav. Kui aus, olla, siis ma ei teagi. Kas see tehti päriselt või mängult. Vast ikka päriselt. :)

Hannes Võrno poolt Kristjanile disainitud maadeavastaja ülikond pidas terve reisi kenasti vastu ning tekitas paljudes kohalikes vaimustust. Meie giid Limas (Peruu pealinnas), väga kena daam, oleks ilmselt Kristjani koos naha, karvade ja ülikonnaga nahka pistnud. Hannes Võrno juhtnööride järgi pidi Kristjan kohapealt kostüümile juurde hankima Panama kaabu. Me kõik arvasime, et Panama kaabu tähendab seda ümmargust kõrbekiivrit, aga võta näpust. Seda, kuidas Kristjan endale tõelise Panama kaabu hangib, näitab ilmselt järgmisel korral.

Saate lõpu kohta küsisid mitmed inimesed, et kas nüüd edasi hakkabki nii olema, et Teet tutvustab linnasid ja Kristjan hotellitoas sisustust. Tegelikult muidugi mitte. Mõlema mehe tõelised seiklused alles hakkavad ja ma luban, et ka Kristjan tuleb järgmisel korral toast välja. See maika ja vannimütsiga roll oli mõeldud pigem nii, et kui usin Teet juba linna avastab, siis Kristjan alles virgub toas ja võtab asja rahulikult. Järgmises osas peaks hotelli ette vurama kollane mikrobuss ning Kristjan viiakse põnevat Ecuadori avastama.

Kommentaarid:

  1. pole sinu asi

    :D:D mingi hull asi nh :D