Vaata järele: Kuuba reisihommik

01.10.2018
Estravel

Selle hooaja esimesel reisihommikul oli teemaks Kuuba.

29. septembril toimunud reisihommik oli ühtlasi ka Rain Urbsalu raamatu „Minu Kuuba“ esmaesitlus. Lisaks autorile jutustasid oma Kuuba-reiside seiklustest ka režissöör ja muusik Hardi Volmer ning matkajuhist antropoloog, Raadio 2 saate „Reispass“ juht Ivo Tšetõrkin. Vestlusringi modereeris Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz.

Vasakult: Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz, režissöör ja muusik Hardi Volmer; “Minu Kuuba“ autor Rain Urbsalu ning „Reispassi” saatejuht, matkakorraldaja ja antropoloog Ivo Tšetõrkin. Fotod: Kert Ülenõmm.

Järelvaatamiseks: Kuuba reisihommik

Eesti suurima reisibüroo Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi korraldatud reisihommikute sari toimub kord kuus Viru Keskuse IV korrusel Rahva Raamatus. Reisihommikutel tutvustavad tuntud reisisellid uusi põnevaid sihtkohti ja reisitrende ning räägivad oma kogemusel tuginedes Eesti inimeste hulgas populaarsetest sihtkohtadest. 

21. oktoobril arutletakse California, 10. novembril Dubai ja 15. detsembril Egiptuse reiside teemal ning jaanuarikuine reisihommik viib osalejad Austraaliasse.

Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.

Kommentaarid: