Maailmakoristuspäevast saab osa võtta 150 riigis üle maailma

05.09.2018
Estravel

15. septembril toimub maailma suurim kodanikualgatus World Cleanup Day, mis on alguse saanud Eestist ja mida juhitakse sel päeval Eestist. Eestlaste eestvedamisel hakkavad ühel ja samal päeval maakera puhtamaks koristama korraga 150 riiki.

Üleilmne koristuspäev teeb koos päikesega planeedile tiiru peale – algab hommikul Uus-Meremaal ning lõpeb 30 tundi hiljem Hawaiil.
Maailma ajaloo suurimast kodanikualgatusest on võimalik osa võtta ka igal eestlasel – nii neil, kes on Eestis, kui ka neil, kes on 15. septembril välismaal.

Eestis toimuvatele koristustalgutele registreerimiseks tuleb minna Maailmakoristuse eestikeelsele kodulehele: maailmakoristus.ee ja valida endale sobivaim koristuspunkt. Välismaal olles saab otsida sobiva koristuspunkti üles interaktiivselt kaardilt.

Kogu 15. septembril toimuvat koristusaktsiooni saab jälgida kodulehelt worldcleanupday.org ja err.ee, aga ka Facebookis ja YouTube’is 24 tundi vältava otsesaate vahendusel. Saadetes kasutatakse koristustalgutest osavõtjate foto- ja videomaterjali, kus on kasutatud #maailmakoristuspäev, #worldcleanupday või #viisteistseptember.

Et olla kursis Maailmakoristuspäeva sündmustega, jälgi World Cleanup Day ja Maailmakoristuspäeva kanaleid Facebookis, Instagramis ja Twitteris ning jaga infot oma sõpradele nii Eestis kui välismaal.

Eestikeelne koduleht
Rahvusvaheline koduleht

Sotsiaalmeedia lingid:
Facebook EST
Facebook ENG
Twitteris @letsdoitworld ja Instagramis World Cleanup Day

 

Kommentaarid: