Suured kruiisilaevad on lõpuks tagasi merel!

06.07.2021
Estravel

Neli suuremat kruiisifirmat said möödunud laupäeval tähistada kruiisilaevade merele naasmist. Kaks neist sõitsid välja USA sadamatest – esimest korda üle aasta.

Carnival Cruise Line, Crystal Cruises, Royal Caribbean ja Seabourn saavad jälle teha seda, mida nad kõige paremini oskavad: pakkuda esmaklassilist puhkust ja meelelahutust merel ja kruiiside vahesadamates.

Carnival Cruise Lines’i ja Texase osariigi Galvestoni esindajad tähistasid meresõitude jätkamist USA sadamatest: “Külaliste nägemine esimest korda 15 kuu järel on teretulnud ja emotsionaalne vaatepilt,” ütles Carnival Cruise Line’i president Christine Duffy. “Põnevus, mida meie külalised kruiisidel kogevad, ei oma piire ja on tore, et reisijad saavad taas nautida meie ainulaadset puhkuseelamust ja muidugi näha meie erakordset meeskonda.”

Royal Caribbean’i kruiisilaev Freedom of the Seas väljus just enne 4. juulit Miami sadamast USA iseseisvuspäevaks populaarsele kruiisile Perfect Day at Cococay, Bahamal. Pardalolijatest oli täielikult vaktsineeritud tervelt 93% inimestest, mis kirjeldab ilmekalt kruiisireiside turvalisust. “Meil on palju, mida tähistada. Pered ja lähedased saavad taas kokku tulla pärast enam kui aastase vaheaja möödumist ja me tervitame neid nüüd pardale, et seda kaotatud aega korvata,” ütles Royal Caribbean Internationali president ja tegevdirektor Michael Bayley.

Perfect Day CocoCay – Royal Caribbean’i kruiis


Broneeri elamusterohke kruiisipuhkus Eesti suurimal kruiisipakkumiste lehel:

 

Kommentaarid: