Vaata järele: Sydney reisihommik

28.01.2019
Estravel

Reisihommikul vestlesid “Minu Sydney” autor Triin Pehk, filmitegija Andres Maimik, Aero Traveli reisikonsultant Liisa Hagen ning “Minu Austraalia” autor ja Estraveli turundusjuht Airi Ilisson-Cruz.

Seekordne reisihommik toimus erilisel päeval, sest 26. jaanuaril tähistab kogu Austraalia rahvuslikku pidupäeva – Austraalia päeva. „Minu Sydney“ autor Sydneys elav Triin Pehk tutvustas oma värskelt trükist tulnud raamatut, mis jutustab linna eripalgelisusest: “Roheluse ja loodusliku ilu poolest maailma tipus olev Sydney võrgutab külastajat oma pöörase fotogeensusega. Öeldakse, et Sydneys on peidus sada Sydneyt. Minu arust on neid rohkemgi.”

Teise külalisena jagas oma Austraalia ja Sydney reisikogemusi tuntud Eesti filmitegija Andres Maimik.

Praktilist reisinõu jagas Estraveli Sydneys asuva tütarettevõtte Aero Travel reisikonsultant ning sadu eestlasi Austraaliasse ja tagasi lennutanud Liisa Hagen, kes elas, töötas ja õppis Austraalias kokku pea seitse aastat, sellest omakorda veidi üle nelja aasta Sydneys.

Vasakult: Airi Ilisson-Cruz, Andres Maimik, Triin Pehk ja Liisa Hagen.

Järelvaatamiseks: Egiptuse reisihommik

Eesti suurima reisibüroo Estraveli, Rahva Raamatu ja Petrone Prindi korraldatud reisihommikute sari toimub kord kuus Viru Keskuse IV korrusel Rahva Raamatus. Reisihommikutel tutvustavad tuntud reisisellid uusi põnevaid sihtkohti ja reisitrende ning räägivad oma kogemusel tuginedes Eesti inimeste hulgas populaarsetest sihtkohtadest. 

Järgmine reisihommik leiab aset laupäeval, 16. veebruaril ning siis on luubi all Austria.

Reisihommikutel osalemine on tasuta ning vestlust on võimalik jälgida ka otseülekandena Estraveli või Rahva Raamatu Facebooki lehel.

Kommentaarid: