Aastavahetus Pärnus Kurgo villas

Veeda aastavahetuse puhkus väljapeetud Kurgo Villa hotellis.

Kurgo Villa hotell ja restoran Piparmünt kutsuvad nautima Esimese Vabariigi aegset ja vallatust Prantsuse toidukultuurist inspiratsiooni saanud menüüd.

Saabumisel toas magus üllatus ja aastavahetusel pidulik õhtusöök restoranis Piparmünt. Lapsi ootab mängunurk!

Kurgo Villa Hotel & Restaurant

Kurgo villa on hubane ja õdus hotell Pärnu rannarajoonis.

Pakett Toitlustus Periood Hind  
Glamuurne aastavahetus kahele koos peakoka õhtusöögiga Hommiku- ja õhtusöök 1 öö 156 €

Hinnas sisaldub:

  • majutus kahele täiskasvanule
  • magus üllatus saabumisel
  • hommikul aitab taastuda rahulik hiline hommikusöök (8.00–12.00)
  • pidulik õhtusöök chef de cuisine Aleksandr Haki menüüst, algus kell 19.00
  • priipääsmed ööklubisse Sugar (kuni 01.30)
  • Wi-Fi
  • parkimine
  • hiline väljaregistreerimine kuni 14.00

Lisatasu eest:

  • pikenda puhkust – teine öö 50 € (majutus koos hommikusöögiga)
  • laste majutus:
    – kuni 1 a  laps  tasuta (majutus beebivoodis)
    2-5 a laps beebivoodis või lisavoodil 
    12 €/öö (hind sisaldab majutust ja lastemenüü õhtusööki)
    6-12 a laps lisavoodil 27 €/öö (hind sisaldab majutust ja lastemenüü õhtusööki)
    13 a ja vanem laps lisavoodil 69 €/öö (hind sisaldab majutust ja chef de cuisine menüü õhtusööki ja 2 karastusjooki)

Kurgo villa hotell & restoran on 2014. aastal täielikult renoveeritud õdus hotell Pärnu rannarajoonis. Hotell 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel rannapromenaadist, kesklinnast 15-minutilise teekonna kaugusel.

Hotellis on kokku 27 kaasaegset ja kõigi mugavustega tuba, neist 13 ajaloohõngulises villamajas ja 14 modernsema interjööriga hoovimajas.

Hotellis tegutseb ka väga heal tasemel restoran Piparmünt.

Aastavahetuse õhtusöök 31.12.2018 kell 19.00

Tervitus: 

Metsapähkli ja sinihallitusjuustu mini-quiche ning pirnitartar
Maschio Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato (Itaalia) 15cl

Suupisted:

Peediga kergelt marineeritud forellifilee
Flambeeritud hiidkrevetid
Marineeritud minikaheksajalad
Ürtidega glaseeritud ja suitsuahjus küpsetatud rostbiif marineeritud juurviljadega
Forelli-kalamarjaterriin värske tilliga
Veisetartar suitsupaprikamajoneesiga

Pearoog:

Suitsetatud küülikufilee, punased läätsed trühvlitega, koorene sinepi-tüümiani ja demi-glace kastme duett
Valpolicella Val dei Molini, Cantina di Custoza, Veneto (Itaalia) 15cl

Dessert:

Cappuccino-kreem, kirsid ja valge šokolaadi-piparmündi kaste

Lastemenüü

Pearoog:

Küpsetatud kana kooreses kastmes

Dessert:

Jäätisevallatus. Joogiks pakume limonaadi

Lisainfo ja tellimine

Tellimiseks või lisainfo saamiseks saada meile päring veebis või võta ühendust Estraveli siseturismi osakonnaga tööpäeviti kella 9.00–17.30 telefonil 6 266 233 või e-posti aadressil siseturism@estravel.ee.

Hinnale lisandub teenustasu. Estraveli Kuldkaardi omanikke teenindame üle 150-eurose ostu puhul alati tasuta.