Õhtuse meelelahutuse unikaalne kooslus on kabareeõhtu Viru hotelli restoranis Merineitsi, kus meisterkokkade loodud gurmee saalis ja suurejooneline tantsuetendus laval põimuvad nauditavaks tervikuks. Starlight Cabaret’ revüüteatri säravad tantsijad toovad lavale fantaasia “Forever Young”, mis on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale.
Etendused toimuvad 23.03.–28.04.2018 ning hinnas on revüüetendus kolmes vaatuses, tervitusjook ja kolmekäiguline à la carte õhtusöök.
Lavastuses teevad kaasa armastatud laulusolistid Irina Haak ja Nele-Liis Vaiksoo või Kristiina Renser ning Kalle Sepp või Bert Pringi. Eesti Tantsuagentuuri juhi Kristjan Kurmi loodud kirglik ja vaimukas muusikaline rännak algab varieteekunsti klassikaliste numbritega ning jõuab välja tänapäeva, kus lava täidab tantsustiilide kaskaad polkast rokini ning tangost hiphopini. Paatos ja nostalgia vahelduvad muigamise ja eneseirooniaga – tantsulises võtmes jõuab vaataja ette kogu 100 aastat Eesti Vabariiki.
Kulinaarse show eest hoolitseb restoran Merineitsi chef de cuisine Margus Tammpere, kelle käe all jõuavad laudadele Eesti kokakunsti parimad palad koos spetsiaalselt nendega sobitatud veinidega.
Show & Dinner restoran Merineitsi terviklik lavaline ja kulinaarne show-programm on kõigi jaoks, kes hindavad maailmaklassi meelelahutust. Sind viiakse unustamatule reisile läbi ajastute ja inimeste, kelle elu on kabaree!
NB! Tellimusvormi kalendris on etenduste kuupäevad märgitud rohelisega.
Kirjeldus
Hind
Peopakett ühele
69 €
Hinnas on:
sissepääs Show & Dinner kabareeõhtule
tervitusjook
kolmekäiguline à la carte õhtusöök
soovijatele ka tasuta sissepääs ööklubisse Café Amigo (v.a eriüritused)
Õhtuprogramm:
Restorani uksed avatakse kell 19.00
Tervitusjook ja menüü tutvustus. Eelroog
Revüüetenduse I osa Preili Eesti ja Armastuse Wabariik (1918 – 1940)
Pearoog
Revüüetenduse II osa Seltsimees Eesti ja armastusevaba riik (1940 – 1990)
Dessert
Revüüetenduse III osa Neiu Estonia ja vabaarmastuse riik (1991 – …)
Kabareeõhtu lõpeb orienteeruvalt kl 23.30.
2018. aasta etendused toimuvad: 23.03, 24.03, 30.03, 31.03, 06.04, 07.04, 13.04, 14.04, 20.04, 21.04, 27.04, ja 28.04.
Eelroad
Bouillabaisse Meriahven/ koha/ huntahven/ krevett/ veenuskarbid/ kartul/ tomati-confit/ valge spargel/ safranispagetid.
Kunagine Marseille’ kalamehe lihtne toit unikaalses kombinatsioonis.
Pardimaksa-parfait ja heinas kergelt suitsutatud vutt Peedi-tagliatelle/ melon/ marineeritud seened/ pähklikrõpsud/ vutimuna.
Külma ja sooja vallatu koosmäng.
Õrnsoolahirve hake Sibula-jõhvikakompott/ kurk/ marineeritud kapparid/ tatra-kanepiseemnekrõpsud/ munakollasevaht/ sinepiseemned/ karulaugu-aioli. Veiselihast valmistatav kunagine staatusetoit, aga Eesti hirvelihaga on maitse märksa hõrgum.
Pearoad
Hõbelõhe Kartulikoored/ lõhemari/ šampanja sabayon/ tilliõli/ gaseeritud tomat.
Kui need on Eesti kartulikoored, siis sellises Eestis tahaksin elada.
Part Selleripüree/ kõrvitsa-confit/ punakapsas/ fermenteeritud sibul/ India pähkel.
Ainus õige viis nautida pardiliha.
Põder Kartul/ röstitud sibulakreem/ mürklikaste/ kukeseen/ lillkapsas.
Puhtast Eesti loodusest.
Tellimiseks või lisainfo saamiseks saada meile päring veebis või võta ühendust Estraveli siseturismi osakonnaga tööpäeviti kella 9.00–17.30 telefonil 6 266 233 või e-posti aadressil siseturism@estravel.ee.
Hinnale lisandub teenustasu. Estraveli Kuldkaardi omanikke teenindame üle 150-eurose ostu puhul alati tasuta.