Show & Dinner õhtud restoranis Merineitsi

Õhtuse meelelahutuse unikaalne kooslus on kabareeõhtu Viru hotelli restoranis Merineitsi, kus meisterkokkade loodud gurmee saalis ja suurejooneline tantsuetendus laval põimuvad nauditavaks tervikuks. Starlight Cabaret’ revüüteatri säravad tantsijad toovad lavale fantaasia “Forever Young”, mis on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale.

Etendused toimuvad 23.03.–28.04.2018 ning hinnas on revüüetendus kolmes vaatuses, tervitusjook ja kolmekäiguline à la carte õhtusöök.

Restoran Merineitsi „Forever Young“

Show & Dinner restoran Merineitsi terviklik lavaline ja kulinaarne show-programm on kõigi jaoks, kes hindavad maailmaklassi meelelahutust. Sind viiakse unustamatule reisile läbi ajastute ja inimeste, kelle elu on kabaree!

NB! Tellimusvormi kalendris on etenduste kuupäevad märgitud rohelisega.

Kirjeldus Hind  
Peopakett ühele 69 €

Hinnas on:

  • sissepääs Show & Dinner kabareeõhtule
  • tervitusjook
  • kolmekäiguline à la carte õhtusöök
  • soovijatele ka tasuta sissepääs ööklubisse Café Amigo (v.a eriüritused)

Õhtuprogramm:

  • Restorani uksed avatakse kell 19.00
  • Tervitusjook ja menüü tutvustus. Eelroog
  • Revüüetenduse I osa Preili Eesti ja Armastuse Wabariik (1918 – 1940)
  • Pearoog
  • Revüüetenduse II osa Seltsimees Eesti ja armastusevaba riik (1940 – 1990)
  • Dessert
  • Revüüetenduse III osa Neiu Estonia ja vabaarmastuse riik (1991 – …)
  • Kabareeõhtu lõpeb orienteeruvalt kl 23.30.

2018. aasta etendused toimuvad: 23.03, 24.03, 30.03, 31.03, 06.04, 07.04, 13.04, 14.04, 20.04, 21.04, 27.04, ja 28.04.

Eelroad

Bouillabaisse
Meriahven/ koha/ huntahven/ krevett/ veenuskarbid/ kartul/ tomati-confit/ valge spargel/ safranispagetid.
Kunagine Marseille’ kalamehe lihtne toit unikaalses kombinatsioonis.

Pardimaksa-parfait ja heinas kergelt suitsutatud vutt
Peedi-tagliatelle/ melon/ marineeritud seened/ pähklikrõpsud/ vutimuna.
Külma ja sooja vallatu koosmäng.

Õrnsoolahirve hake
Sibula-jõhvikakompott/ kurk/ marineeritud kapparid/ tatra-kanepiseemnekrõpsud/ munakollasevaht/ sinepiseemned/ karulaugu-aioli.
Veiselihast valmistatav kunagine staatusetoit, aga Eesti hirvelihaga on maitse märksa hõrgum.

Pearoad

Hõbelõhe
Kartulikoored/ lõhemari/ šampanja sabayon/ tilliõli/ gaseeritud tomat.
Kui need on Eesti kartulikoored, siis sellises Eestis tahaksin elada.

Part
Selleripüree/ kõrvitsa-confit/ punakapsas/ fermenteeritud sibul/ India pähkel.
Ainus õige viis nautida pardiliha.

Põder
Kartul/ röstitud sibulakreem/ mürklikaste/ kukeseen/ lillkapsas.
Puhtast Eesti loodusest.

Dessert

Šokolaad
Kohvijäätis/ vaarikas/ karamellistatud popkorn/ kullatolm.

Lisainfo ja tellimine

Tellimiseks või lisainfo saamiseks saada meile päring veebis või võta ühendust Estraveli siseturismi osakonnaga tööpäeviti kella 9.00–17.30 telefonil 6 266 233 või e-posti aadressil siseturism@estravel.ee.

Hinnale lisandub teenustasu. Estraveli Kuldkaardi omanikke teenindame üle 150-eurose ostu puhul alati tasuta.