Kaks uut hotelli Sharm El Sheikhis said Estraveli heakskiidu

28.09.2022
Estravel

Tutvustame kahte uusimat viietärnihotelli Sharm El Sheikhis: Meraki Resort Sharm El Sheikh ja White Hills Resort, mis asuvad unikaalse iseloomuga, ideaalse asukohaga ja maagilise veealuse maailmaga sukeldumiskohas Ras Nasranis.

Mõlemad hotellid avati külastajatele 2022. aastal ning on broneeritavad Estraveli pakettreiside otsingu kaudu või kirjutades meie reisikonsultantidele aadressil estravel@estravel.ee.

Meraki Resort SSH*****

Tutvustades À la Carte All Inclusive kontseptsiooni, kavatseb Meraki Resort SSH pöörata linna täpselt samamoodi pea peale, nagu ta on teinud Hurghadas viimased 5 aastat. Oma bohost inspireeritud interjööri ja klubilise atmosfääriga sobib see kuurort ideaalseks puhkusepaigaks noortele, nooremeelsetele, vabadele hingedele ja metsikutele südametele.

Meraki Resort SSH hotellis saavad puhata vaid täiskasvanud külastajad (16+).

Hotell asub lennujaamast ja Sharm El Sheikhi kesklinnast vaid ca 10 km kaugusel ja Naama Bayst 13 km kaugusel. Päikesevarjud ja lamamistoolid on privaatses rannas hotelli külastajatele tasuta.

White Hills Resort*****

White Hills on uudsuse ja luksuse kehatsus ning tutvustab esimest korda Egiptuses futuristlikku kontseptsiooni, püüdes muuta tavapärast “kõik hinnas paketti” ja esitleda uudsust, mis viib teid tulevikku. Tegemist on rannaäärse peresõbraliku hotelliga, mis pakub oma lamamistoolide ja päikesevarjudega ideaalset puhkusepaika päikese võtmiseks. Kohapeal asuvas spaas saate end hellitada erinevate protseduuridega. Proovige kindlasti einestada ühes kuuest kohapeal asuvast restoranist, mis pakuvad rahvusvahelist kööki.

Kohapealsed tegevused nagu paadisõidud, purjelauasõit, tennis ja snorgeldamine on vaid mõned vaba aja veetmise võimalused. Lastele on siin ka mänguväljak.

Premium All-Inclusive kontseptsiooni raames saavad külalised nautida erakordset teenindust alates saabumisel vahuveini serveerimisest ja igapäevasest minibaari täitmisest kuni imporditud ja kõrgekvaliteediliste alkohoolsete jookideni valitud baarides.

Ras Mohammedi rahvuspark asub hotellist 23 km kaugusel ning lennujaam jääb 4 km kaugusele.

 

Erinevad toa- ja sviiditüübid, sealhulgas basseinide ja mullivanniga sviidid, lai valik rahvusvahelisi à la carte restorane, luksuslikud lisateenused ning südamlik teenindus ja mugavused mõlemas kuurordis ületavad ka kõige nõudlikuma külalise ootused.

Hotellis pakutavate teenuste valik, lisatasud ja osutamise periood võib ajas muutuda. Kui soovid ühes neist hotellidest oma järgmise puhkuse veeta, siis küsi lisainfot ja pakkumist Estraveli reisikonsultandilt.

Kommentaarid: