Kruiisiturismi elavnemine pakub järjest huvitavamaid reisivõimalusi. Silversea tõi Antarktikasse ülimoodsa ekspeditsioonilaeva

29.09.2022
Estravel

Kruiisiturism on taas hoo sisse saanud. Seda fakti ilmestavad mitmete värskelt renoveeritud laevade merele jõudmine kui ka täiesti uute luksuslaevade ehitamine.

Üheks põnevaimaks viimase aja uudiseks on Silversea Antarktika uuenenud luksuskruiisilt Antarctica Bridge, mis pakub moodsalt renoveeritud laeva näol palju mugavamat kruiisipuhkust maailma kõige eraldatumale mandrile kui tavaliselt ekpeditisioonilaevad on siiani olnud. Selle hooaja esimene selline värskelt valminud luksuslaevaga Silver Endeavour toimuv kruiis algab juba 21. novembril 2022.

Suure valge mandri avastamine pole kunagi olnud lihtsam. Kui soovid näha maad, mis on kaetud liustikujääga ja mida ümbritseb elust pakatav sinine meri, on Antarktika just Sulle.

Seejuures saad lennata otse selle muinasjutulise piirkonna südamesse, jättes vahele kurikuulsa Drake Passage’i. Niipea kui maandud, alustad viimase tõeliselt metsiku koha avastamist Maal.

 

NB! See luksuskruiis on kõigile neile, kes soovivad once-in-a-lifetime kogemust Antarktikas maailma ühe arenenuma ja luksuslikuma ekspeditsioonilaeva pardal. Silversea kruiisidel on alati kõik vajalik hinnas. Sealhulgas eralennud Punta Arena ja Kuningas George’i saare vahel, millest viimane on ka kruiisireisi alg- ja lõpp-punkt. See kahetunnine lend toimub loomulikult äriklassis, pakkudes suurimat võimalikku mugavust koos kohalikest maitsetest inspireeritud lõunasöögiga. Kaasa on lubatud võtta 23 kg äraantavat pagasit, lisaks veel 8 kg käsipagasit.

Lisaks sisaldub hinnas ka grupilend Santiago ja Punta Arenase vahel. Estravelist saad lisaks kruiisile osta ka lennupiletid Tallinnast Santiagosse, et katta terve reisiteekond. Vaata allolevalt pildilt, mis sisaldub hinnas:

Kui Antarktika luksuskruiis Silversea Silver Endeavour’i pardal võiks Sulle huvi pakkuda, siis küsi lisainfot ja broneeri reis Estraveli kruiisispetsialistide abiga. Kui teed seda enne 30. novembrit, saad soodsama hinnaga pakkumise. Antarktika kruiiside hinnad algavad 13 550 eurost reisija kohta ning tõusevad väga tõenäoliselt juba 30. novembrist, kuid see võib juhtuda ka varem kui huvi on enneolematult suur.

Lisainfot ekskursiooniprogrammide ja hinnas sisalduvate teenuste kohta saad Estraveli reisikonsultandilt kirjutades kruiis@estravel.ee.

 

Kommentaarid: