Saadaval on eriti hea hinnaga viimase hetke reisipakkumised

31.05.2019

Tänavuse suvehooaja alguses on müügil eriti soodsa hinnaga viimase hetke pakkumised – hetkel saab nädalasele reisile minna isegi 195 euroga. Sealjuures on valik väga mitmekülgne, alustades Türgi, Kreeka, Itaalia ja Hispaania puhkusepakettidest kuni Montenegro, Bulgaaria, Makedoonia ja Rumeenia kuurortideni.

Estraveli tootjasuhete juht Katrin Samlik soovitab just suve hakul Vahemere-äärseid kuurorte külastada: „Türgi ja Kreeka paketireiside valik on praegu väga rikkalik, ilmad on seal juba suvised ning Vahemere temperatuurid karastunud eestlaste jaoks parajad. Juba juuni keskpaigas algab turismi kõrghooaeg, kuid veel mõne nädala jooksul on võimalik veidi privaatsemat puhkust nautida.“

Rhodose saar on üks Kreeka populaarsemaid puhkekeskuseid, mida reisijad armastavad küllusliku päikesepaiste, arvukate randade ja mõnusalt kreekapärase atmosfääri tõttu. Sealne loodus on lopsakas ja mitmekesine, alates liivarandadest kuni männimetsadega kaetud mäenõlvadeni. Rhodosel on võimalik nautida ehedat Kreekat, sest saare lõunaosa on turistide poolt veel „vallutamata” ja säilitanud oma traditsioonilise ilme – väiksed valged majad mäenõlvadel, külatavern plataanipuude varjus, kuhu kohalikud kogunevad uudiseid vahetama, oliivisalud ja võrratud vaated. Puhkusepaketid Rhodosele algavad 299 eurost.

Rhodos, Kreeka

Türgi on Eesti inimeste lemmiksihtkohaks juba aastaid, kuid tänavused hinnad on enneolematud – kiire reageerija võib osta 7-päevase puhkusepaketi 195 euroga ja hinnas on nii lend kui ka majutus. Sel suvel saab esmakordselt lisaks Antalyale sõita ka otselennuga Alanya Gazipasa lennujaama, mis lühendab oluliselt Alanya piirkonna hotellides puhkajate transfeeri kestust.

Antalya, Türgi

Bulgaaria Musta mere äärsed kuurordid on eestlaste seas üha populaarsemad, sest sealne hinna ja kvaliteedi suhe on üks Euroopa soodsamaid. Bulgaaria üks kuulsam ja populaarsem puhkusepaik on romantilise nimega kuurort Golden Sands, kus peene kollase liivaga mererand on 3,5 km pikk ja kohati koguni kuni 100 m laiune. Kuldsete Liivade kuurorti territooriumil on 17 mineraalveebasseini ning lisaks mitu tervisekeskust, kus pakutakse erinevaid taastusraviteenuseid. Linn on tunnistatud riigi puhtaimaks kuurordiks ning pälvinud oma laitmatu ökoloogilise puhtuse säilitamise eest rahvusvahelise sinise lipu märgi. Golden Sands’i puhkusepakettide hinnad algavad 279 eurost.

Golden Sands, Bulgaaria

Samliku sõnul kasutavad paljud inimesed viimase hetke reisipakkumisi siis, kui tekib vastupandamatu soov otsekohe puhkusele sõita või kui tekib ootamatult vaba raha. Leidub ka neid, kel ongi taktikaline plaan valida reisisihtkoht vahetult enne puhkuse algust, et leida sooduspakkumiste seast meelepäraseim: „Kreeka, Türgi ja Bulgaaria hooaeg algas juba mai keskpaigas ka sinna ei pea tingima sõitma nädalaks, sest lennuühendused on kiired ja saadaval on ka 3-, 4- ning 5-päevaseid pakette. Kuna valik on lai, siis reisija jaoks parima pakkumise aitavad välja otsida meie professionaalsed reisikonsultandid“.

Kui kohe praegu puhkusele sõitmine ei ole võimalik, siis soovitab Samlik huvilistel pakkumisi regulaarselt jälgida, sest need täienevad jooksvalt: „Kuna tegu on ikkagi viimase hetke pakkumistega, siis nende pakettide saadavus võib muutuda minutitega. Meelepärase reisi leidmisel tuleks kohe ka broneerida. Kui aga soovitud puhkusereis nina eest ära osteti, siis ei tasu meelt heita, sest soodsaid pakkumisi leidub igal aastaajal, kui olla paindlik reisikuupäevade ja sihtkoha osas.“

Vaata viimase hetke reiside pakkumisi SIIT.