Ultra-pikamaa eralennud nüüd saadaval ka Eesti klientidele

05.05.2021
Estravel

Estraveli Soome tütarfirma Helin Matkatoimisto Oy, kes kuulub TravellerMade konsortsiumi, alustas koostööd eralendude suurtegijaga VistaJet, kes äsja teatas kaheteistkümne uue lennuki lisandumisest oma õhulaevastikku.

Neist kümme on Bombardier Challenger 350 ja kaks on Bombardier Global 7500. Viimase lennukitüübi näol on tegemist maailma pikimaid eralende pakkuva reaktiivlennukiga, mis alustas kommertslende 2019 aasta algul. Global 7500 suudab kuni 17 tundi järjest õhus olla ja 14.000 km kaugusele lennata. Sellest piisab Tallinnast otse näiteks Bali saarele või Lõuna-Ameerikasse lendamiseks. Lennuki pikkus on 34m ja reisijatele on konfiguratsioonist ja luksustasemest sõltuvalt kuni 19 kohta.
VistaJet (endise nimega Air Executive) on 2004 aastal asutatud globaalne eralendude firma, mida ei tohi segi ajada samanimelise Kanada odavlennufirmaga Vistajet. VistaJeti peakontor asus algul Shveitsis, kuid nüüd Maltal. Nad opereerivad 73 lennukiga ja omavad mitut regionaalset baasis üle maailma.
Tänu Estraveli soome tütarfirmale on VistaJet soodushinnad nüüd kättesaadavad ka Estraveli Eesti ja Baltikumi klientidele.

Vaata Bombardier Global 7500 lennukist ka tutvustavat videot.

Kommentaarid: