14. märtsist ei pea Balile reisides enam karantiini jääma

01.03.2022
Estravel

Bali on olnud alates 2020. aasta märtsist rahvusvahelisele turismile sisuliselt suletud, kuid nüüd otsustas Indoneesia valitsus alates 14. märtsist leevendada seni kehtinud reisipiiranguid.

Millised reisitingimused kehtivad kuni 14. märtsini 2022?

Kuigi Balile saab juba 4. veebruarist turismi eesmärgil reisida, on reisitingimused piisavalt ranged, et suurt turistide voolu ära hoida. Hetkel peavad kõik reisijad jääma karantiini: lisadoosiga vaktsineeritud 3 päevaks, vaktsineerimiskuuri lõpetanud 5 päevaks ning lõpetamata vaktsineerimiskuuriga 7 päevaks. Lisanduvad kohustuslikud PCR-testid enne reisi ja kolmandal päeval, Covid-kattega reisikindlustus ja eelvormistatud viisa nõue.

Millised on Balile reisimise tingimused ja piirangud alates 14. märtsist 2022?

Kõige suurema muudatusena ei tule täielikult vaktsineeritud reisijatel enam jääda karantiini. Täielikult vaktsineeritud reisijad siseneda karantiinivabalt järgmistel tingimustel:

  • Eelnevalt broneeritud ja tasutud hotellimajutus vähemalt 4 ööks.
  • Kehtiv tõend täieliku vaktsineerimise kohta.
  • Saabumisel PCR-testi tegemine ja hotellitoas ootamine, kuni testitulemuse teada saamiseni. Tulemus saabub 24 h jooksul.
  • Teise PCR-testi tegemine 3. päeval.
  • Katseperioodil tuleb valmis olla igapäevaseks antigeenitesti tegemiseks, mis on on eeldatavasti nõutav kuni 1. aprillini, kuid reeglid võivad muutuda kiirelt ja etteteatamiseta. Seetõttu tuleks

Viisa vormistamine ei ole enam reisi alustamise eelduseks

Teine oluline muudatus Balile reisimise nõuetes on see, et alates 14. märtsist ei pea mitmete riikide kodanikud enne reisi enam viisat hankima. Selle asemel on võimalik taas taotleda viisat riiki saabumisel (Visa on Arrival – VoA). Selle olukorra taastumist on turismiettevõtted kogu saarel kaua oodanud. Vaata nimekirja riikidest siit.

Lennupiletid Tallinnast Balile

Märtsikuust võib näha ka rohkem lennuühendusi Baliga, näiteks Singapurist ja Kuala Lumpurist. Tallinn – Bali lennupiletid on müügis Estraveli lennupiletite e-poes.

Loe lisaks: traveloffpath.com, thebalisun.com.

 

Kommentaarid: