25. novembril toimuva Soome streigi operatiivinfo Estraveli klientidele

25.11.2019

Seoses Soome Meremeeste Liidu osalemisega postiteenuste- ja logistikaliidu PAU streigi toetusstreigis on esmaspäeval, 25. novembril peatatud Eckerö Line’i laevade liiklus ning tühistatud Finnairi kõik Tallinna-Helsingi ja Tartu-Helsingi liinide lennud.

Eckerö Line’i teatel on klienditeenindus võtnud ühendust klientidega, kellel on tehtud broneeringud nendele MS Finlandia ja MS Finbo Cargo väljumistele, mis jäävad streigi tõttu ära.

Nende reisijate broneeringud, kes lähevad pakettreisile või naasevad pakettreisilt, tõstetakse ümber teiste laevade väljumistele. Kliendid, kellel on broneeritud liini- või kruiisireis, saavad oma broneeringud ilma kuludeta muuta või neile makstakse raha tagasi.

Värskeimat infot vaata Eckerö Line´i kodulehelt.

Tallink ja Viking Line’i liinid sõidavad tavapäraselt.

Soome lennufirma Finnair jätab streigipäeval Soome postitöötajate toetuseks ära ligikaudu 250 lendu, seejuures on tühistatud ka kõik Tallinna-Helsingi ja Tartu-Helsingi lennud.

Finnair kinnitas, et kõigile reisijatele on Finnair leidnud teise võimaluse sihtpunkti jõuda, kasutades mõnda teist lennufirmat. Finnair on ühendust võtnud kõigi reisijatega, kaasaarvatud Estraveli reisibüroo kliendid, ning pakkunud välja asendusvariandid sihtpunkti leidmiseks.

Värskeimat infot Finnairi lendude ja streigi kohta vaata Finnairi kodulehelt.

Kõigil Estraveli klientidel, kes on streigi tõttu lennu- või laevareisist maha jäänud või jäämas, palume ühendust võtta kas oma reisikonsultandiga või Estraveli Tellimiskeskuse numbril 6 266 266.